Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak hogy ne bántsam meg? Meleg téma
Szóval néhány hete megismerkedtem valakivel,aki nagyon bejön nekem meg én is neki.Azt hiszem mindketten tartós kapcsolatot kerestünk. Tényleg nagyon tetszik,szinte tökéletes,de egy valami mégis zavar;mindig csak a szexről beszél. Én még "fiússan" szűz vagyok,és nem akarom elhamarkodni,de ő szinte semmi másról nem hajlandó beszélni csak arról hogy mikor csináljuk már...Szóval már egyszer szóba is hoztam,hogy ha majd úgy alakul hogy együtt leszünk,akkor az legyen más,különleges. Azt mondta,hogy megérti és hogy értékeli. De úgy látszik nem esett le neki,hogy az is zavar,hogyha mindig szóba hozza...Próbáltam vele éreztetni,hogy hidegen hagy MÁR a téma.(MÁR-először nekem is izgató volt,de a jóból is megárt a sok). És nem arról van szó,hogy lefeküdnénk,aztán eldobna,mert tényleg sokszor bizonyította már hogy szeret stb...
Picit messze lakunk (nem egy Makó-Jeruzsálem,de akkor is...) egymástól,így csak párszor talizunk/tunk,szóval javarészt chatelünk. Próbáltam terelni mindig a szex témát,de mindig visszatér rá.
help!
Nem baj ha picit ezzel meg is bántod, ha igazán szeret nem fogja érdekelni hogy milyen durván beírsz neki :)
Mond meg, ez nagyon zavar téged, ha nem tud másról beszélni akkor ne is beszéljen...
esetleg 1napig letilthatnád (az én hülye módszem :D )
de elég az hogy megmondod neki hogy zavar s kész.
Érted, ha fél évig letiltanád, ugyanúgy szeretne ha igazán szeret. :P
Sok sikert! ;)
ha emiatt dobott, akkor jobb is így neked
az ilyeneknek csak a dugáson jár az eszük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!