Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nekem tetszik ő is szerelmes belém. ÉS mikor beszélgetünk nincs téma! Mi legyen a téma?! Vagy ha bokolók akkor milyen konkrét bokokat mondjak neki?
A bókolásról: nem csak külsőséget lehet megdicsérni. Ha egy belső tulajdonságára mondasz bókot, az szerintem sokkal többet ér, számíthat. Legalábbis én így vettem észre.
Ja és igen, helyzettől függ, hogy mikor és hogyan bókolsz egy lánynak. Ezt tanítani nem lehet, csak tanácsokat adni, mégpedig azt, hogy: érezned kell, mikor kell és mit.
A beszélgetéshez meg annyit, hogy gondold ki, miről akarsz vele beszélni, mit akarsz tőle megkérdezni. Ennyi. Aztán kezdj arról a témáról beszélgetni vele. A többi meg jön magától, JÖNNIE KELL! Ha nem, akkor mentsd a helyzetet, valamit találj ki. Az időjárást hanyagold... Vagy ha más nincs, hiányold a havat :D. Általában egy téma kell, nem tudom, én megfigyeltem, hogy ha beszélgetek egy lánnyal, akkor mondjuk indulunk a vicces történetektől és beszélgetünk filmekről, zenékről, mesékről, családról, barátokról, politikáról, hobbikról, suliról, stb, stb, stb. És van valamilyen logikai kapcsolat a témák között, a váltás nem huszárvágással történik, hogy eddig beszéltünk a filmekről, most pedig a zenékről fogunk. Hanem mondjuk "Annak a filmnek nagyon szeretem a zenéjét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!