Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy nálam 39évvel idősseb pasiba.

Figyelt kérdés
Én 15 ő 54. ráadásul àgrol-végről rokonok is vagyunk. De ez már távoli nagyon.Elmondtam neki,egész jól reagálta le.De most már nem olyan a kapcsolatunk mint azelött.Én nem tudom hogy ki az apám ràadásul kis koromba is nagyon sokat segített a családon.Lehet ezis közre játszik ebben az egészben.Szeretném őt elfelejteni,csak ez így elég nehéz,mert szinte minden nap látom.Mit lehetne ilyen esetben tenni? Nem vagyok kiváncsi a szidásokra,ha lehet normális válaszokat kérnék.Előre is köszönöm mindenkinek aki segít.
2013. aug. 22. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
Hu, ez erősen egy könyvet juttat eszembe, ott a kiscsaj 16 éves és egy 56 körüli paliba szerelmes. Ugyanez a helyzet, szerintem hasznos lehetne, ha elolvasnád, józanabbul látnád a dolgokat utána.
2013. aug. 23. 19:44
 32/81 anonim ***** válasza:

Komolyan azt hiszed,hogy egyàltalán nőként néz rád? Mit vársz ettől? Maximum azt tudod elérni,hogy megdugjon vagy az a cél? Komoly problémákat okozhatsz neki ha rástartolsz.Neki egy érett nő kell nem egy tini..

Te egy kislàny vagy,könyörgöm.Attól hogy nagyobb melleid és érettebb arcod van,agyilag egy naiv fiatal làny vagy.

Pár év múlva hitetlenkedve gondolsz majd vissza erre..

2013. aug. 25. 01:34
 33/81 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,úgyérzem hogy halálossan belé szerettem.:( Képes lennék érte meghalni. Nem tudom egyszerűen kiverni a fejemből.
2013. aug. 25. 01:40
 34/81 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is megértem a helyzetet, a dolog másik végén vagyok, és volt már fele annyi iadős csajjal komoly kapcsolatom...

Először is: ha elmondtad, és kedvesen megölelt, az kb azt jelenti, hogy - NEM.

(mindegy miért: ki vagy rúgva, már előre , - de nem bunkó)

Komoly párkapcsolatra te sem gondolsz, te ideális esetben 10 év múlva szülnél, ő meg 70 lenne, mikor a gyewrek elsőbe megy...

Hogy szexuálisan felvilágosítson, - gyakorlatban - nem nagyon vonzó dolog, ezer okból.

(védekezés, meg a lelki kockázatok. Mondjuk felszedek egy 30-60 közötti csajt, megdugom párszor, de nem jön be: felhívom, megmondom, vége. Te meg nem így reagálnál, és Isten ments, hogy megtudjuk, miként...)

Akkor lehetne valami kis esélyed legalább valami szexkapcsolatra, ha ezeket a meghalok dumákat elfelejtenéd, nem csöpögnél az érzelmektől, laza volnál, és céltudatos.

2013. aug. 25. 05:34
 35/81 anonim ***** válasza:

hogyne csöpögne, mikor tini.

amúgy, erősen kétlem, hogy ő 19nek tűnik, a férfi meg 35nek. mellesleg, az is sok lenne. de tuti, hogy csak simán bebeszéli magának. anno volt egy 18 éves munkatársam, a barátja valami 35. meséli nekem a lány, hogy ennyi különbség van köztük, de a barátja max. 25nek néz ki. másik munkatárs, aki lakótársam volt, jön haza, mondja, találkozott ezzel a lánnyal, meg a barátjával, s képzeljem el, legalább 40 éves a pasas.(az előző beszélgetést nem hallotta,mikor a lány azt mondta, hogy 25nek néz ki a barátja. de ennyit erről...

2013. aug. 25. 12:27
 36/81 A kérdező kommentje:
Nem beképzelem,magamnak.Minden nap edz,nagyon jól tartja magát.Nagyon magas is meg kigyurt,boxoló volt.Kicsit az orra ferde,de amúgy minden rendben vele.Hát 25-30as nők meg vannak érte őrülve.Aki nem ismeri elsem hiszi hogy 40felett van.
2013. aug. 25. 19:46
 37/81 anonim ***** válasza:

És szerinted érett,tapasztalt,dögös 25-30 éves nők mellett majd egy éretlen kislányt fog választani? Már csak azért sem tenné mert ezzel közfelháborodàst váltana ki.

Nagyon naiv vagy.

2013. aug. 25. 19:51
 38/81 A kérdező kommentje:
Én bízom benne,hogy egyszer sikerülni,fogom,én kivárom azt a 3évet is..De annyira szeretem,és nem tudok ez ellen mit tenni..
2013. aug. 25. 21:31
 39/81 anonim ***** válasza:

Milyen 3 évet vársz ki?

Ő már közölte, hogy "nő" értelemben nem vesz számításba.

2013. aug. 25. 23:07
 40/81 anonim ***** válasza:

Őszintén: mit szeretnél tőle? Tegyük fel, hogy azt mondja, neki is tetszel.

*Járnátok, közösen terveznétek a jövőt? Igaza van az egyik válaszadónak, 10 év múlva, amikor te gyereket szeretnél, ő már inkább nagyapa lehetne.

*Mit szólnának a szüleid, barátaid? Lehet, hogy sok embert elveszítenél.

*Milyen közös programokat csinálnátok? Teljesen mások az igényeitek.

és még sorolhatnám...

Szóval igazából mik a terveid vele?

2013. aug. 25. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!