Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba de ő mással jár mi tegyek?
16F
Légyszi ne küldjetek "Nagyon poénos" válaszokat csak tanácsot.
A lány 15 éves és pár éve ismerem de most szerettem bele.
Késő bánat eb gondolat! Figyelj szerintem ha mással van együtt akkor ne zaklasd a lányt, mert le fog rázni vagy a hapsiját kéri meg rá rosszabb esetben :S Abból indulj ki, hogy neked sem esne jól ha valaki a barátnődre hajtana, miközben veled van...
Amennyiben csak egyszerűen vele van, mert éppen nincs más akkor felőlem megpróbálhatod, viszont azt mindig tartsd a szemed előtt, hogy ha te képes voltál elcsábítani valaki mellől - eltekintve attól, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással - akkor fennáll a veszélye annak is, hogy egyszer valaki tőled is elveheti ilyen módon.
De jó, hogy nekem nem kell agyalnom ilyeneken, hiszen szerencsére nincs senkim :)) 19/F
hagyd békén őket.. ha akarsz, és tudsz, akkor vársz rá, ha nem akkor lépsz tovább.
csak egyet ne tegyél (meg ami undorító dolog), hogy megpróbálod őket összeugrasztani, hogy veled lehessen a lány
Pontosan késő bánat. Ha már ismered egy pár éve akkor is felnyílhatott volna a szemed. Sajnos ez van bele kell törődni, hogy ő foglalt. Nem szabad tönkre tenni egy kapcsolatot sem, mert lehet, hogy csak egy ideiglenes fellángolás és akkor mindkettőtöktől elveszed azt a lehetőséget hogy boldog legyen. Járj nyitott szemmel, úgyis találsz majd valakit. Minél jobban nem gondolsz rá annál hamarabb tarhatsz valakit a karjaid között. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!