Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy beleszerettem pár év kihagyással ugyanabba a lányba?
Figyelt kérdés
Beleszerettem, szakitottunk azóta volt pár barátnõm és most így 2 év elteltével megnéztem egy képet róla és megint beleszerettem.2013. jan. 24. 22:09
1/4 anonim válasza:
Egy kép után...? Ha valóban szerelmet érzel, akkor az el sem múlt, csak lappangott benned. De azt is el tudom képzelni, hogy csak nosztalgia az egész és elmúlik idővel. Ez leginkább attól függ, hogy mikor szakítottatok, te még éreztél-e iránta valamit, illetve ezt hogyan kezelted utána.
De kizártnak tartom, hogy egy igazi kiábrándulás után ennyitől beleszeress újra. Maximum, ha beszélgettek is újra... az úgy már neccesebb.
De ezeket neked kell végiggondolnod.
2/4 anonim válasza:
Pardon, nem mikor, hanem miért szakítottatok =)
4/4 anonim válasza:
megnéztél egy képet róla és beleszerettél???? -.- A szerelem kicsit nagyon más..... Oké h jártatok és megismertétek egymást de szerintem ahhoz hogy újra beleszeress egy kis időt kéne együtt eltölteni nem gondolod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!