Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy nálam 39évvel idősseb pasiba.

Figyelt kérdés
Én 15 ő 54. ráadásul àgrol-végről rokonok is vagyunk. De ez már távoli nagyon.Elmondtam neki,egész jól reagálta le.De most már nem olyan a kapcsolatunk mint azelött.Én nem tudom hogy ki az apám ràadásul kis koromba is nagyon sokat segített a családon.Lehet ezis közre játszik ebben az egészben.Szeretném őt elfelejteni,csak ez így elég nehéz,mert szinte minden nap látom.Mit lehetne ilyen esetben tenni? Nem vagyok kiváncsi a szidásokra,ha lehet normális válaszokat kérnék.Előre is köszönöm mindenkinek aki segít.
2013. aug. 22. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
84%
mi.a.p*cs
2013. aug. 22. 21:14
 2/81 A kérdező kommentje:
Azt még hozzàteszem,hogy kb.35nek néz ki.Régen boxolt,magas,kigyúrt meg minden ,szóval egyáltalán nem olyan mint egy 54éves ember.Sőt aztis jól tudom,hogy elég sokan oda vannak érte 25-30éves nők,és nem pont én kellenék neki,bàr nem vagyok ronda,sőt...Ja meg még annyi hogy nem pedofil,szóval reménytelen a helyzetem.. :(
2013. aug. 22. 21:18
 3/81 anonim ***** válasza:
83%
ő az apád
2013. aug. 22. 21:18
 4/81 anonim ***** válasza:
70%
Hát, ha olyan Sam Fisher-féle öregfiú, akkor bizonyos szinten megértelek, de amúgy érdekes helyzet. Szerintem nem vagy igazán szerelmes belé, csak ilyen védelmező szerűséget látsz benne és emiatt jobban kötődsz hozzá. Mindenesetre próbálj meg keresni egy korodbeli srácot, hátha elfeledteti veled. Jobbat nem tudok.
2013. aug. 22. 21:19
 5/81 anonim ***** válasza:
71%
Ő nem pedofil, te viszont ezek alapján már gerontofil vagy...
2013. aug. 22. 21:19
 6/81 anonim ***** válasza:
43%
apakomplexus ... lelki betegseg ... fordulj szakemberhez
2013. aug. 22. 21:20
 7/81 A kérdező kommentje:
Áh-nem hiszem.Anyu azt mondta hogy apám lelépett.Dániába ment mert ott éltek a szülei. De még mindketten elég fiatalok voltak,és apám nem érezte magát érettnek hogy egy gyereket felneveljen. :(
2013. aug. 22. 21:20
 8/81 A kérdező kommentje:
Inkább,ien Jason Statham féle,csak magassab. :)
2013. aug. 22. 21:22
 9/81 anonim ***** válasza:
53%
Végül is Statham sem rossz, csak nekem Sam Fisher személyes példaképem, én is úgy akarok kinézni 50+-osan, mint ő. Vagy, mint Joel a The Last of Usból. :D
2013. aug. 22. 21:23
 10/81 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki viagarát már tuti impotens XD
2013. aug. 22. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!