Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy nálam 39évvel idősseb pasiba.

Figyelt kérdés
Én 15 ő 54. ráadásul àgrol-végről rokonok is vagyunk. De ez már távoli nagyon.Elmondtam neki,egész jól reagálta le.De most már nem olyan a kapcsolatunk mint azelött.Én nem tudom hogy ki az apám ràadásul kis koromba is nagyon sokat segített a családon.Lehet ezis közre játszik ebben az egészben.Szeretném őt elfelejteni,csak ez így elég nehéz,mert szinte minden nap látom.Mit lehetne ilyen esetben tenni? Nem vagyok kiváncsi a szidásokra,ha lehet normális válaszokat kérnék.Előre is köszönöm mindenkinek aki segít.
2013. aug. 22. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem,és tudom hogy nem lenne jó vége.De mégis úgy érzem hogy meg kell tennem..Holott érzem hogy nem lenne jó döntés.De jó hallani,hogy nem csak egyedül én vagyok így evvel a helyzettel.
2013. aug. 22. 21:39
 22/81 anonim ***** válasza:

tudod mi a vicc? hogy még apudnak is fiatal lenne a nagyapád simán lehetne :D

tényleg próbáld elfelejteni...és ne kezdj ki vele mert roppant kínos lesz mikor nem jön össze és minden nap látnod kell..gondolj csak bele elmondtad neki h beleszerettél és már nem olyan a kapcsolatotok... MI LENNE KÉSŐBB??!

2013. aug. 22. 21:56
 23/81 anonim ***** válasza:
Én a töritanárnőmre voltam nagyon rákattanva anno... Mondjuk ő csak 32 volt. Voltak érdekes jelzései felém, de sosem próbálkoztam be. Nem hiszem, hogy lett volna jövője a dolognak. Azért fantáziálni nem bűn... Meg a tiltott gyümölcs mindig édesebb... :)
 24/81 anonim ***** válasza:

Úgysem tudunk lebeszélni, a saját fejed után fogsz menni (mint én is ugye). Próbáld meg. Csak készülj fel a konfliktusokra barátaid, szüleid részéről. Tegyük fel, hogy összejöttök. Amíg barátnőid kézenfogva sétálgatnak a városban, moziba mennek, bulikba mennek a párjukkal, ti nem tudnátok, vagy ha mégis, akkor érdekes tekintetekbe botlanátok. Én ezekbe anno nem gondoltam bele, túlságosan odavoltam érte:) Ha a saját bőrödön tapasztalod ezeket az érzéseket, azt fogod kívánni, hogy bárcsak "normális" pasid lenne.

Mit szeretnél tőle? Érdemes átgondolni ezt a kérdést.

Ha csak egy laza kapcsolatot, ami beszélgetésekből meg szeretkezésből áll, akkor akár bele is vághatsz. De hosszútávon nem működhet. A végén ígyis-úgyis csalódni fogsz sajnos. Ez már csak ilyen...

25/81 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de ugyérzem,hogy nagyon szeretem,ennyire még soha senkit nem szerettem,szerintem annyira nem lenne furcsa mert én 19nek kinézek ő meg olyan 35nek
2013. aug. 22. 22:00
 26/81 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, próbáld meg. Egyszer élünk:)
2013. aug. 22. 22:03
 27/81 A kérdező kommentje:
De nem adja magát...Ebben kérném a segítségeteket,hogy tudnám elcsábítani? :/
2013. aug. 22. 22:10
 28/81 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom, nem akarja börtönben végezni..., bocs, én nem akarlak bántani, de ha szexuális viszonyt folytatna veled, azzal bűncselekményt követne el... Lehet, beéri a 10 évvel idősebb 25 évessel is... És tényleg ne haragudj, de gondolj már bele ezekbe a dolgokba.
2013. aug. 23. 16:31
 29/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem követne el semmit. Kíváncsi lennék, honnan veszitek ezeket a hülyeségeket.
2013. aug. 23. 18:51
 30/81 anonim ***** válasza:

14 éves korig számít valaki gyereknek. Utána már csinál, amit akar. Persze, ha megerőszakolják és feljelenti a férfit, akkor lecsukhatják, de az más.

Ha úgy nézzük, akkor bűncselekménynek számítana, ha egy 20 éves srác lefekszik a 17 éves barátnőjével??

2013. aug. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!