Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy nálam 39évvel idősseb pasiba.

Figyelt kérdés
Én 15 ő 54. ráadásul àgrol-végről rokonok is vagyunk. De ez már távoli nagyon.Elmondtam neki,egész jól reagálta le.De most már nem olyan a kapcsolatunk mint azelött.Én nem tudom hogy ki az apám ràadásul kis koromba is nagyon sokat segített a családon.Lehet ezis közre játszik ebben az egészben.Szeretném őt elfelejteni,csak ez így elég nehéz,mert szinte minden nap látom.Mit lehetne ilyen esetben tenni? Nem vagyok kiváncsi a szidásokra,ha lehet normális válaszokat kérnék.Előre is köszönöm mindenkinek aki segít.
2013. aug. 22. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
Most miért lenne impotens? Öreg ember nem vénember.
2013. aug. 22. 21:26
 12/81 A kérdező kommentje:
tuti hogy nem impotens. ;) olyan igazi nőcsábász,de tudom hogy kislányokkal tuti nem kezdene mert nem olyan.De nem tudtok valami tippet?mivel tudnám elcsábítani?
2013. aug. 22. 21:27
 13/81 anonim ***** válasza:
Hát azért aki bokszoló volt biztos sokat kapott a fejére.
2013. aug. 22. 21:27
 14/81 anonim ***** válasza:
58%
Kezdésnek simogasd a farkát ha kettesben vagytok.
2013. aug. 22. 21:28
 15/81 A kérdező kommentje:
Nem mernèm..Azt kéne elérni hogy ő kezdeményezzen.
2013. aug. 22. 21:30
 16/81 anonim ***** válasza:
ne akard elcsábítani. gyerek vagy.
2013. aug. 22. 21:31
 17/81 anonim ***** válasza:
De ha már meg is vallottad neki, hogy mi a helyzet és nem kezdeményezett, akkor sztem ne erőltesd. Amúgy nekem valamiért a Leon a profi jutott eszembe a sztoriról... xD
2013. aug. 22. 21:32
 18/81 A kérdező kommentje:
Hát igen,én meg Mathilda helyében érzem magam.. :) De akkor mikor vevallotam neki,azt mondta hogy szép kislány vagyok,de nem gondolhatom komolyan,mert a korkülönbség meg a rokonság,és ezutànn átölelt.. :(
2013. aug. 22. 21:35
 19/81 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz a bunkó válaszokkal! Aki nem volt még hasonló helyzetben, az nem tudja milyen is ez.

Ha nem baj, én elmesélem a saját sztorimat. Én 18 vagyok, beleszerettem egy 41 éves férfibe. Nincs annyi különbség, mint köztetek, de azért ez is erősen abnormális. :)

Nagyon hasonló volt az érdeklődési körünk, egyre több időt töltöttünk együtt. Végül le is feküdtünk, vele volt a legjobb eddig...

Nemrég találkoztam egy korombeli sráccal, tetszettünk egymásnak, de nem tudom még elfelejteni azt a férfit.

Nem lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak, hiába fiatalos a férfi, nem egyeznek a célok, te még jóformán gyerek vagy, ő már kis túlzással lassan nyugdíjas.

Én azt tanácsolom neked, hogy próbáld meg elfelejteni...tudom, hogy nehéz, de ez az egyetlen megoldás. Hidd el, ha már kölcsönösek az érzések, és szeretitek egymást, akkor még nehezebb elengedni a másikat. (Mi 1 évig voltunk "együtt")

2013. aug. 22. 21:36
 20/81 anonim ***** válasza:
55%
Ne próbáld magadba bolondítani! Sokkal fiatalabb vagy nála, nem fog téged egyenrangúként kezelni. Ha normális, nem fog belemenni ebbe. Ha mégis megteszi, ki akar majd használni. Fiatal vagy, biztos van korodbeli (vagy egy-két évvel idősebb). Kíméld meg magad ettől a csalódástól! Remélem tudtam "segíteni" . :)
2013. aug. 22. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!