Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem egy nálam 39évvel idősseb pasiba.
Ne foglalkozz a bunkó válaszokkal! Aki nem volt még hasonló helyzetben, az nem tudja milyen is ez.
Ha nem baj, én elmesélem a saját sztorimat. Én 18 vagyok, beleszerettem egy 41 éves férfibe. Nincs annyi különbség, mint köztetek, de azért ez is erősen abnormális. :)
Nagyon hasonló volt az érdeklődési körünk, egyre több időt töltöttünk együtt. Végül le is feküdtünk, vele volt a legjobb eddig...
Nemrég találkoztam egy korombeli sráccal, tetszettünk egymásnak, de nem tudom még elfelejteni azt a férfit.
Nem lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak, hiába fiatalos a férfi, nem egyeznek a célok, te még jóformán gyerek vagy, ő már kis túlzással lassan nyugdíjas.
Én azt tanácsolom neked, hogy próbáld meg elfelejteni...tudom, hogy nehéz, de ez az egyetlen megoldás. Hidd el, ha már kölcsönösek az érzések, és szeretitek egymást, akkor még nehezebb elengedni a másikat. (Mi 1 évig voltunk "együtt")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!