Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, a Nagymamám unokatestvéébe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok,és eleszerettem egy 54éves férfiba,de kb. olyan 30nak néz ki.Ő a nagymamámnak az unokatestvére.Nagyon fiatalos jol tartja magát.Régebben sokat hülyéskedtünk,de mostanában eléggé eltávolodtunk egymástól.mit tegyek? Annyira kivánom..2013. aug. 19. 04:01
1/20 anonim válasza:
Kívánd inkább az ágyat és a hello kittys kifestőt.
2/20 A kérdező kommentje:
hehehe..nem vicces..
2013. aug. 19. 04:05
4/20 A kérdező kommentje:
Már felkeltem,mert 7re mennem kell melozni! ;) de ha nem tudtok segíteni,akkor inkább ne írjatok,légyszi! Ezt az egy kérdést teszem fel itt,ienkor is le kell hurrogni.Nem tehetek róla,ha beleszerettem!
2013. aug. 19. 04:17
6/20 A kérdező kommentje:
?
2013. aug. 19. 04:35
7/20 A kérdező kommentje:
De ez az egész,nem most kezdődött,már kiskorom óta vonzódom hozzá,mondjuk apa nélkül nőtem fel,és abban az időben eggyüt laktunk nagyszüleimmel,és ő nagyon sokat járt át,segített is mindíg anyagilag is meg minden,azt sem tudom ki az apám,szóval lehet hogy ez az oka.De omérdekes még nem is volt barát ráadásul szűzvagyok,és most mégis úgy érzem,hogy ő kell. :(
2013. aug. 19. 04:44
8/20 anonim válasza:
Azt gondoltam h apaklompexusod van,így kicsit érthetőbb...
Te egy férfire vágysz, de nem úgy mint pasira, hanem olyanra akire felnézhetsz, aki valamennyire biztonsägot, segitséget nyújt a családnak, vagyis egy apára, es neked ez a férfi jelképezi ezt. Én nem hinném hogy ez valódi szerelem lenne ( bár nem lätok beléd), inkább csak ez az apa iränti vágy, ráadásul a korkülömbseg is óriási, a rokonságról nem is beszélve...
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak lehet,hogy igazad van...
2013. aug. 19. 11:40
10/20 anonim válasza:
15 évesen BELESZERETETT érted 15 évesen egy 54éves DE 30nak kinéző paliba.. EZ IGEN!:D:D a csóka spermáját kéne adni minden nőnek, akit mesterségesen termékenyítenek meg :D
fakek fake, vagy csak ostoba vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!