Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, a Nagymamám unokatestvéébe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok,és eleszerettem egy 54éves férfiba,de kb. olyan 30nak néz ki.Ő a nagymamámnak az unokatestvére.Nagyon fiatalos jol tartja magát.Régebben sokat hülyéskedtünk,de mostanában eléggé eltávolodtunk egymástól.mit tegyek? Annyira kivánom..2013. aug. 19. 04:01
11/20 A kérdező kommentje:
Hát nem fake.tényleg max.35nek néz ki,fiatalos régen boxoló volt.
2013. aug. 19. 19:06
12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy miért kell mindent le fakezni..Épp elég nehéz helyzetben vagyok ezmiatt.. Elmondtam neki.
2013. aug. 19. 23:15
13/20 anonim válasza:
ha kb 30nak néz ki, akkor semmi baj.
15/20 A kérdező kommentje:
Azt,hogy szépkislány vagyok,de ezt énsem gondolhatom komolyan,mert rokonok vagyunk meg sok a korkülönbség.. :( azöta még nem beszéltem vele..
2013. aug. 21. 11:47
16/20 anonim válasza:
igaza is van és nem bántásból abszolút.el fog múlni csak ne pörögj rá mégjobban
17/20 A kérdező kommentje:
Megprobálom,elfelejteni,csak olyan rossz hogy szinte minden nap látom.
2013. aug. 21. 14:54
18/20 anonim válasza:
Gondold el, milyen durva lenne, ha egy 54 éves férfi tenné fel ugyanezt a kérdést, a másik oldalról ...
Felejtsd el, kislány, idővel te is megtalálod majd a korban hozzád illő párt.
19/20 anonim válasza:
nemmellesleg 7kor kelsz hogy menj dolgozni 15 évesen?? o.O Ez csak nekem tűnt fel?
20/20 A kérdező kommentje:
igen,nyári gyakorlatom volt és még melo elött beugrottam a mamáèkhoz.
2013. szept. 21. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!