Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány, akit szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akit szinte biztosan most láttam egyszer az élteben, soha többet nem fogunk tudni találkozni, de én elmondhatatlanul beleszerettem. Mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kezdem a legelején a történetemet. Még tavaly ősszel regisztráltam az egyik ilyen nemzetközi levelezőtárs kereső oldalra, minden komoly szándék nélkül (véletlenül sem társat akartam keresni, csak jobban megismerkedni néhány emberrel és fejleszteni kicsit a nyelvtudásomat, ennyi). Néhány hét után azonban találtam egy lányt (most már tudom, AZT A LÁNYT) akivel elkezdtünk levelezgetni, és megismerni egymást. Eleinte semmi komoly nem volt, én is igazából csak érdeklődés szintjén ajánlottam fel neki, hogy a nyáron majd jöjjön el Magyarországra. Aztán ahogy telt az idő, egyre többet írtunk egymásnak, elkezdtünk skype-on is beszélgetni, és július végén a tervek szerint meg is érkezett hozzánk 2 hétre. Na számomra innetől megállt a világ...

Már a netes képein láttam, hogy nem egy csúnya lány, de élőben egyszerűen álomszép. Amióta itt van nálam, egyszerűen nem tudok semmi másra gondolni, minden pillanatban vele akarok lenni. Azt hiszem, teljesen beleestem... A probléma csak az, hogy holnap újra haza fog menni, és jobb bele sem gondolni, hogy milyen messzire tőlem, és soha az életben nem találkozunk többet. Szerintetek elmondjam neki, hogy teljesen beleszerettem, vagy ez úgysem változtatna semmin? Egyébként mintha én is szimpatikus lennék számára, de hát ez mit is számít most... Te jó ég mibe keveredtem... :'(

2013. aug. 11. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hátha kölcsönös az érzelem.Ha nem mondod meg neki lehet hogy egy életen át bánni fogod..
2013. aug. 11. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Mondd el neki mindenképp! Elcsépelt, de igaz: nem veszíthetsz semmit.

Amúgy melyik oldalon ismerted meg?

2013. aug. 11. 17:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából teljesen mindegy. Ez nem az az eset, hogy ha kölcsönös is az érzés, akkor átköltözünk egymáshoz...
2013. aug. 11. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
mondd el neki mindenképp! veszítenivalód nincs
2013. aug. 11. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy ez az utolsó alkalom.. attól hogy hazamegy még tarthatjátok a kapcsolatot, akár később elhívhatod még egyszer :) igaz egy kapcsolat már bajosabb lenne így.. amúgy mi a neve az oldalnak? :) egy ilyet én is kipróbálnék..
2013. aug. 11. 17:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább ne menj bele ilyenbe, mert ugyanúgy járhatsz, mint én, aztán akkor meg csak egy kegyetlen szenvedés lesz az egész...

interpals.net, a franc essen ebbe a rohadt oldalba

2013. aug. 11. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
mond el, mit veszíthetsz..?
2013. aug. 11. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
eloszoris mond el neki, mer akk nem jott volna el mo.ra h ne jonel te is be neki, aztan, te is kimehetnel hozza egyszer, plusz, minden megtortenhet, hidd el. a neten keresztul is lehet tartani a kapcsot nyugi, en is ezt teszem mar egy jo ideje
2013. aug. 14. 12:08
 9/9 anonim válasza:
mindenképp mondd el neki hogy mit érzel!:)
2013. aug. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!