Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit szinte biztosan most láttam egyszer az élteben, soha többet nem fogunk tudni találkozni, de én elmondhatatlanul beleszerettem. Mégis mit csináljak?
Kezdem a legelején a történetemet. Még tavaly ősszel regisztráltam az egyik ilyen nemzetközi levelezőtárs kereső oldalra, minden komoly szándék nélkül (véletlenül sem társat akartam keresni, csak jobban megismerkedni néhány emberrel és fejleszteni kicsit a nyelvtudásomat, ennyi). Néhány hét után azonban találtam egy lányt (most már tudom, AZT A LÁNYT) akivel elkezdtünk levelezgetni, és megismerni egymást. Eleinte semmi komoly nem volt, én is igazából csak érdeklődés szintjén ajánlottam fel neki, hogy a nyáron majd jöjjön el Magyarországra. Aztán ahogy telt az idő, egyre többet írtunk egymásnak, elkezdtünk skype-on is beszélgetni, és július végén a tervek szerint meg is érkezett hozzánk 2 hétre. Na számomra innetől megállt a világ...
Már a netes képein láttam, hogy nem egy csúnya lány, de élőben egyszerűen álomszép. Amióta itt van nálam, egyszerűen nem tudok semmi másra gondolni, minden pillanatban vele akarok lenni. Azt hiszem, teljesen beleestem... A probléma csak az, hogy holnap újra haza fog menni, és jobb bele sem gondolni, hogy milyen messzire tőlem, és soha az életben nem találkozunk többet. Szerintetek elmondjam neki, hogy teljesen beleszerettem, vagy ez úgysem változtatna semmin? Egyébként mintha én is szimpatikus lennék számára, de hát ez mit is számít most... Te jó ég mibe keveredtem... :'(
Mondd el neki mindenképp! Elcsépelt, de igaz: nem veszíthetsz semmit.
Amúgy melyik oldalon ismerted meg?
Szerintem inkább ne menj bele ilyenbe, mert ugyanúgy járhatsz, mint én, aztán akkor meg csak egy kegyetlen szenvedés lesz az egész...
interpals.net, a franc essen ebbe a rohadt oldalba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!