Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van szégyenkezni valóm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szégyenkezni valóm ha beleszerettem az eggyetlen lánybarátomba és kosarat kaptam?

Figyelt kérdés
22 vok. Sose akartam belebonyolodni semmilyen kapcsolatba...... mindig tiszta lapokkal játszotam. És ugyérzem egyébként se illene bele az életembe egy párkapcsolat. Kb 2 éve ismerek egy elragadó lányt. Nem ugrottam rá egyböl (lehet ez a baj), hanem közöltem vele hogy egy ideje többet érzek iránta. Nemleges vállaszt kaptam..... amivel önmagában annyi baj van, hogy a barátiköröm tagja és szemük láttára eléggé pedáloztam utána honapokig. Azóta kissé vesztesnek érzem magam, kerülöm öket. Kissé az önbizalmam is megcsorbult......
2013. aug. 6. 21:32
 1/6 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nincs miért szégyenkezned. Bátor dolog volt tőled, hogy bevallottad az érzelmeid. Az élet megy tovább, túl fogsz jutni rajta. ;)
2013. aug. 6. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nem szabad barátkozni a kiszemelt lánnyal. Egyből, határozottan meg kell neki mondani, hogy mit akarsz. Amúgy a helyesírásodon javíts. (Nekem mindegy, de ezen az oldalon sokan bele fognak kötni.)
2013. aug. 6. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne szégyenkezz. Ez volt, megpróbáltad, nem jött be. Bárkivel megesik. Fel a fejjel!
2013. aug. 6. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Alapvetöen nem vagyok olyan gyökér hogy elkezdek barátkozni a "kiszemelt" lánnyal. Ezaz, hogy ö eggyáltalán nem jött be nekem mint csaj, amikor megismeretem.
2013. aug. 6. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs okod szégyenkezni,megesik az ilyen.
2013. aug. 6. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell szégyenkezned, ilyen az élet. Én is kaptam visszautasítást, de ajánlatokat is. Jól csináltál mindent, bevallottad az érzéseidet, de ő nem tudja viszonozni. Van ilyen. Aki ezért kiröhög, lehet, holnap vagy 1 év múlva pont ő lesz ilyen helyzetben.
2013. aug. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!