Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeda kérdése:
Van egy lány akivel álmodom és nem bírom elfelejteni vajon beleszerettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány akit eddig is ismertem de nem volt eddig ilyen jó barátom. Az idei táborban ismertem meg jobban, és barátkoztam vele össze. Amikor hazaértünk találkozgattunk de mindig csak barátként. De most, hogy egy ideje nem beszéltünk és nem is találkozunk nagyon hiányzik nekem. Vele álmodom azt hogy szerelmesek vagyunk, csókolózunk és még ilyeneket. Ő egy fél évvel idősebb nálam és nagyon fejlett szép lány. Magamnak nem merem bevallani hogy beleszeretttem mert már csalódtam egy lányban akibe szerelmes voltam. Ez vajon egy újabb szerelem? Ha igen hogy mondjam meg neki? hisz tudom hogy szinte semmi esélyen nála.
14/F
2013. aug. 1. 12:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen,beleszerettél. Márcsak abból is hogy írtad,magadnak nem tudod bevallani. Én is így vagyok egy fiúval. Nagyon sokáig nem valottam be magamnak hogy szeretem de rákellet jönnöm,hogy ez nem így van....még most is próbálok küzdeni az érzés ellen,de már lassan felemészt. Hogy hogy mond el neki az érzéseidet azt nemtom. Én sem merem. Talán ha majd úgy jön ki a lépés.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi! egyébként ha gondolod küldök neked egy közös képet privibe :)
2013. aug. 1. 23:01
3/5 anonim válasza:
Én s így voltam.Nem akartam elfogadni hogy szerelmes vagyok de muszály volt mert mindig arra a lányra gondoltam és még órán is őt néztem.
4/5 anonim válasza:
14 éves vagy. Még nem késö megfogadnod: SOHA NE BARÁTKOZZ LÁNNYAL.... mert abból csak bajok vannak. Ha tetszik támadd be, ha nem akkor le se sz@rd. Vagy te töröd össze a szivüket, vagy a tied törik...... válassz.
5/5 homo ludensz válasza:
Légy tárgyilagos legalább saját magadhoz. A táborban láttad talán a közelébe is kerültél és felépítettél magadban egy nőideált.Ebbe az általad felépített ideálba szerettél bele és ez inkább vágyódás, nem nevezném igazi szerelemnek.Hidd el ha úgy adódna hogy valami csoda folytán viszonzásra találnál nála eloszlana a varázskép és már kevéssé lenne olyan álomszép a beteljesülés.Most van egy édes bús érzés a szívedben,rágondolsz akkor szinte beleremegsz s mindez ajándék de egyoldalú. Mégsem cserélnéd majd évek múltán senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!