Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 Éves lány vagyok. Beleszerettem egy fiúba aki cigán. Valaki valami tanács?
Már korábban is volt szerelmi kapcsolatunk,de a volt ilyen komoly.
A szüleim nem szeretik a feketéket és a barátaim sem.
A fiú osztálytársaim gúnyolnak érte . Mi tegyek. Nagyon beleszerettem. Mit tehetnék. ??
Ahogy elnézem a te értelmi szintvonalad sincs sokkal feljebb mint az övé lehet.
Úgyhogy hajrá, szüljél neki egy egész állatcsordát, had jöjjön a segély.
bocsi az én apum fekete és tuti nem örülne neki, ha cigánynak hívnák.... a cigányok meg nem feketék hanem cigányok, romák stb.
am próbálj meg beszélni vele az ősöket meg szard le :)
hát nézd.. csak te tudod azt, hogy mit érzel. ha szereted, beszéljétek meg. ha csak átmeneti fellángolás, akkor várj vele, mert akármikor elmúlhat. ha viszont összejöttök, ne titkold a szüleid előtt, mert az nagyon nagy feszültséget tud csinálni, ha kitudódik. csak szépen fokozatosan vázold fel a szituációt. egy idő után ők is megbékélnek. de ha valójában nem szeretik, és ha ÉRTELMES a párod, akkor nyilván ő ezt elfogadja, és tudatában lesz annak, hogy após-anyós nagy köveket fog eléje gördíteni. Kvázi nagyon kell a srácnak bizonyítania a szüleid előtt. Mindezek előtt igy mérlegelj, hogy megéri-e őt ilyen megpróbáltatásoknak kitenned :)
az én barátnőm szülei is utáltak engem, csak kihasználtak. de addig viszont nagy, széles vigyort tudtak vágni :))))
ha hasznos voltam (y) integess :)
1.vigyázz a pénztárcádra
2.szülj neki purdét
3.tanulj meg érthetően írni
szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!