Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de én többet szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, van egy 14 éves lány aki nagyon tetszik nekem. Facebookon szoktunk beszélgetni, egyszer rákérdeztem nem-e lenne kedve eljönni velem sétálni egyet. Akkor azt mondta, hogy nem tudja meg hogy miért akarok. Akkor írtam, hogy nagyon tetszik nekem és szeretném megismerni. Azóta ezt a témát nem feszengettem, de úgy érzem, hogy beleszerettem ebbe a lányba. Egész nap csak Ő jár a fejemben nem tudok figyelni a napi feladataimra... Mit tegyek? Valljam be esetleg várjak? Félek, hogy kinevet, és amitől még jobban az elutasítástól :/

2013. febr. 10. 21:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mit mondott arra, amikor bevallottad neki? ha nem lelkesedett érte, akkor egy kicsit jegeld a témát
2013. febr. 10. 21:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Állj a talpadra, és mond el neki.Ha netán visszautasít nem fog annyira fájni mint ha mondjuk még jobban beleszeretnél.
2013. febr. 10. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok, én is 17 vagyok, bár a lány 13. Én még inkább ott tartok, hogy hogy lehet ez velem, hisz én mindig elítéltem az ekkora korkülönbséget. Én fenntartom vele a kapcsolatot és várok 1-2 évet. Nem tudom eldönteni, hogy tetszek-e neki, mert néha úgy tűnik igen, néha úgy, hogy nem. De én is írtam már neki (csak chat-en beszélünk, nem lakunk közel egymáshoz), hogy nagyon tetszik. Néha olyan, mintha örülne neki, de leginkább nem tud dönteni.
2013. febr. 10. 21:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát semmi konkrét válasz nem olt mikor bevallottam. És a beszélgetések közben is van amikor úgy érzem mintha mégiscsak lenne valami és van mikor egyáltalán semmi...
2013. febr. 10. 21:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Eleinte én is így voltam a korkülönbséggel de mégis beleszerettem...
2013. febr. 10. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Szerintem várnunk kell, még nem elég érettek. :( De neked is azt tanácsolom, hogy tartsd fenn vele a kapcsolatot és próbáld meg megint egy év múlva.
2013. febr. 10. 21:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha van kedved, írj privit és kitárgyalhatjuk kinek-hogyan! :D
2013. febr. 10. 21:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Áhh egy év alatt begyogyózok :) Mert ha bevallanám, hogy szeretem vagy elutasít akkor összetörök mint a cserép, de akkor elfogadom és nem nyomaszt. Persze az az opció is fentáll, hogy kölcsönös a vonzalom, de ilyen téren én rettentő pesszimista vagyok...
2013. febr. 10. 21:29
 9/17 anonim ***** válasza:
majd lesz másik uristen nem szeret ráirok egy másikra van még rajta kivol oko s szebb jobb seggű 110000csinos lány irjrá egymásikra ha nemszeret uristen Hát psze h mondmeg neki
2013. febr. 10. 22:11
 10/17 A kérdező kommentje:

Csak tudod kedves utolsó én nem az a fajta 17 éves srác vagyok aki a szex miatt szeretne barátnőt és ha az elsővel nem jön össze ott a második.

Az a féle kapcsolat teljesen más érzelmekről szól mint ez.

2013. febr. 10. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!