Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de én többet szeretnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, van egy 14 éves lány aki nagyon tetszik nekem. Facebookon szoktunk beszélgetni, egyszer rákérdeztem nem-e lenne kedve eljönni velem sétálni egyet. Akkor azt mondta, hogy nem tudja meg hogy miért akarok. Akkor írtam, hogy nagyon tetszik nekem és szeretném megismerni. Azóta ezt a témát nem feszengettem, de úgy érzem, hogy beleszerettem ebbe a lányba. Egész nap csak Ő jár a fejemben nem tudok figyelni a napi feladataimra... Mit tegyek? Valljam be esetleg várjak? Félek, hogy kinevet, és amitől még jobban az elutasítástól :/

2013. febr. 10. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerencsés lány az biztos:)

Szerintem várj egy kicsit ,legyél felé közömbös,majd néhány hét múlva újra hozd fel a témát.De amúgy szerintem ne legyél vele ennyire konkrét,mert csak elilyeszted.

2013. febr. 10. 23:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Szerencsés? Mert, hogy komoly kapcsolatot akarok és nem kihasználni? Soha nem tudnék ilyet megtenni én ilyen vagyok...

Mi a véleményetek, hogy csütörtökön írjam le neki, hogy mit érzek?

Úgy gondoltam, hogy írok neki, hogy boldog Valentin napot aztán meg a többit. Vagy erős lenne?

2013. febr. 11. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Tavaly jártam egy sráccal ő 17 volt én akkor 13.

Mikor még az udvarló stádiumban volt enyhéket bókolt, figyelt rám, türelmesen végighallgatott.Én meg nem az a fajta vagyok aki csak úgy megbízik valakiben.Aztán pár hónap után "megadtam magam" és akkor már sokkal bátrabban közeledett. Szóval szerintem csak annyit kell tenned, hogy legyél vele rendes, vicces, jófej, megértő, jó hallgatóság.Aztán ha ezt ő értékeli és jobban megnyílik feléd akkor valld be, hogy "halálosan" belezúgtál.Mert ha ezt akkor teszed meg mikor még a lány inog, nem biztos magában akkor tuti "elijeszted" mert nem biztos abban, hogy beléd tud szeretni és ezzel megbánt. Tapasztalat.

Sok sikert :)

14/L

2013. febr. 11. 14:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor inkább még várjak. Köszi a választ.
2013. febr. 11. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
ha nem ment veled sétálni, akkor mégis mit vársz? megtetted az első lépést, ő nem. ennyi.
2013. febr. 11. 16:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Jó csak kicsit belegondolva, egy szinte ismeretlennel Te elmentél volna?...

Így visszagondolva valóban erős lépés volt de ez van...

2013. febr. 11. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Elmondtam.... Nem adott még semmi választ amit meg is értek. De nem küldött el egyből a sunyiba...
2013. febr. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!