Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú/férfi akinek még tetszik ha egy lánynak/nőnek hosszú lába van?
Figyelt kérdés
mert úgy veszem észre hogy ez eléggé "kiment a divatból"...pasik nektek tetszik?2013. febr. 9. 12:57
2/24 anonim válasza:
szerintem sokaknak tetszik. az én párom is ezért van velem
3/24 anonim válasza:
Nekem is bejön, semmi taszítót nem látok a hosszú lábakban őszintén, szóval nem értem a többi embert. 20/F
4/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! :D Imádom ha egy csajnak hosszú és szépek a combjai. Mellette még hosszú derékig érő barna haja van. ÁÁÁ őrület. Csak engem meg alacsonynak teremtettek, ezért a legtöbb ilyen lány csak barátkozni akar velem! :D
5/24 anonim válasza:
Mutass egy példa képet :)
Én szeretem ha egy lánynak/nőnek szép hosszú lába van.
6/24 anonim válasza:
ha azt nézzük már mindenkinek hosszu lába van mert 10 centis tűrarkúkat lehet kapni szinte lapossarkú cipőt nem is. épp tegnap néztem körül és szinte 90% tűsarkú a cipőknek
7/24 anonim válasza:
Mennyire hosszú lábra gondolsz? Úgy értem nem nyakiglábra? Nekem viszonylag hosszú combjaim vannak (pedig annyira nem vagyok magas, mindössze 170 cm) és én határozottan úgy veszem észre, hogy ez bizony tetszik a férfiaknak. Sokkal előnyösebben lehet öltözni egy ilyen lábú nőnek, mint akinek rövidek a combjai. Egyáltalán honnan veszed ezt?
8/24 anonim válasza:
sajna én nem hordhatok mert 180 centi vagyok így is,a párom az orromig se érne ha még 10 centis cipőt felvennék... pedig olyan szépek!!! :) 24/L
10/24 Bratilla válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszenek a rövid lábú nők, azok meg főleg nem, akik magassarkúval akarnak optikailag "csalni" :) Szerencsés vagy, ha a combod hosszú, annál jobb nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!