Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Palacsinta12 kérdése:
15 Éves lány vagyok. Beleszerettem egy fiúba aki cigán. Valaki valami tanács?
Figyelt kérdés
Már korábban is volt szerelmi kapcsolatunk,de a volt ilyen komoly.
A szüleim nem szeretik a feketéket és a barátaim sem.
A fiú osztálytársaim gúnyolnak érte . Mi tegyek. Nagyon beleszerettem. Mit tehetnék. ??
2013. ápr. 18. 17:11
13/24 anonim válasza:
Na,itt is sok a hülye...
Én jártam cigány lánnyat,és képzeld ők is olyanok,mint bárki más,csak hevesebb a családi beszélgtés.Néha lehet azt hiszed veszekednek,pedig csak beszélgetnek.
Ha tényleg ő kell,állj ki mellette,akárki akármit is mond.
14/24 anonim válasza:
aha, nyilván azért verték meg nővéremet az utcán és majdnem erőszakolták meg, azonkívül nyilván csak azért ölte meg az a csöves Bándi Katát mert heves volt :P
15/24 anonim válasza:
ez jó...:D
NEM ERŐSZAKOS CSAK HEVES! XD
16/24 anonim válasza:
Ne gyűjjé össze cigókkal! Azok mind sinterek, vágod csaje?
17/24 Aladárkiss válasza:
Egészségtelenek tartom ! Két külön kúltúra általában a
18/24 anonim válasza:
jól kezdődik! tessék befejezni:D
19/24 Aladárkiss válasza:
Szóval két külön kultúra és nehezen össze egyeztethető! Fiatal vagy még biztos fogsz találkozni még olyan fiúval akibe beleszeretsz és hozzád való.
20/24 anonim válasza:
14es,attól,hogy páran nem megfelelően viselkednek,még nem mind rossz ember.
És ne az egész csoportot utáld azért,amit pár ember megtesz.
Egy okos ember legalábbis nem gyűlöl népcsoportokat,csak embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!