Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni az alábbi ügyben van egy lány akibe teljesen beleszerettem, de sajnos ő vasárnap este elküldőtt azzal az indokkal, hogy én előrébb járok érzelmileg, mint ő és ezért abba akarja hagyni. Mit tegyek?
Háááát ezt most tőlem kérded? A kettőnk esete azért más. Mármint hogy én legalább tettem rá célzást, ill. kijelentettem, hogy később és hogy miért. Mondjuk én összességébe a pasikra értettem a mondatom. Szóval nem biztos, hogy levette, hogy most akkor mit is akarok tőle. Remélem nem túl bizonytalanítottam el.
Szerintem azért egynél még ne adják fel a pasik, főleg, hogyha nem egyértelmű az elutasít. A lányok néha össze-vissza beszélnek.
Adj időt magatoknak, hogy megismerjétek egymást a baráti társaságotokba.
Az a baj hogy két egyforma eset nincs,szóval nem tudom...
Még érdekesebb dolog. Tegnap én is írtam neki egy levelet (leírtam azt amit sosem mondtam meg neki, de mivel már mindegy alapon voltam leírtam, hogy, hogy érzek iránta és, hogy mennyire szerettem) mely időpontja 20:50 volt, de ő 19:50-kor nézett rám.
Szerettem, legszívesebben nem érezném, probálom aggyal vezérelni, de nem tudom, eddig volt egy éjszak, max 1 egész nap rossz és felálltam könnyen, pedig azon lányokat is szerettem, bár lehet, azért mert azok hosszú kapcsolatok voltak, így volt időm felkészülni rá, hogy vége, és általában vége volt már a kimondás előtt, de most derült égből jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!