Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe nagyon beleszerettem hetente egyszer látom nagyon tetszik nekem de már megvan a baráti köre. Mit tegyek? (1évvel idősebb 15éves ja és mindketten zenélünk)
Jót mosolyogtam :) Szinte pont így voltam 1-2 évvel ezelőtt.
Kb. 13 voltam és egyből kettő lány mellettem klarinétozott a zenekaron. Ők is idősebbek voltak nálam egyik egy másik 2 évvel. Na figyelj. Hazudnék ha azt mondanám összejöttek a dolgok, de neked talán sikerül: szerintem ne akarj a baráti körébe tartozni. Alkoss te magad egy baráti kört. Beszélgess vele, de ne vidd túlzásba. Ha nagyon jó érzéked van hozzá, összejöhet. Érdeklődj! NEKI mi a kedvenc emeze-amaza aztán HA ő megkérdezi mi a tiéd válaszolj (ne cseszd el ott ahol én :))! Ha kérdez az már fél siker.
Ha jól értettem a baráti körével beszélget...
Ha jó emberekből áll ez a baráti kör, akkor semmi gond menj oda te is aztán beszélgess.
Ha rosszakból, bunkókból, akkor valami más módot kell találni... Amúgy ha rossz társaságban van, gondolkozz el rajta hogy vajon a csaj maga nem olyan mint ők. Azt hogy vajon miért lehet benne abba a bandába.
:)
Ideje levetkőzni azt a félénkséget...
Muszáj picit bátrabbnak lenned szerintem.
Végül is nem olyan durva talán így a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!