Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit valasszak, ha mindkettobe beleszerettem?
Figyelt kérdés
tavaly nyaron ismerkedtem meg Gaborral es igazi szerelem volt elso latasra. randizgatasok utan osszejottunk es az elso honapokban minden tokeletes volt. Aztan folyamatosan osszevesztunk, tehat ugy ket naponta kb.. Nem szakitottunk mert szerettuk egymast es nem birjuk ki egymas nelkul. Van azonban egy baratom akit ismerek lassan 3 eve. mindent elmondok neki es o is nekem es igazi legjobb barat. volt! ugyanis ket hete mikor talalkoztunk teljesen ki voltam a masik fiu miatt es megvigasztalt es aklor beleszerettem. nem mondtam el neki.mert tudom h neki reg ota tetszem nem akarok most ezzel is bekavarni. azota is ugy vagyok a Gaborral h szeretjuk egymast de veszekszunk. egyszeruen nem tudol donteni. Gabor annyira szeret tudom de neha ugy erzem h mar nem birom de ugyanakkor a masikkal boldog lehetnek. de felek h elveszithetem vegleg a Gabort es soha nem talalok majd olyasvalakit aki annyira szeretne. mit tegyek? el vagyok.keseredve2013. júl. 20. 15:31
2/9 anonim válasza:
Másodikat... ha az elsö megfelelne neked akkor nem nézted volna ki a másodikat...
4/9 anonim válasza:
Csak azt tudom javasolni hogy hallgass a szívedre!!
Amelyik fiút jobban szereted azt válaszd! Neked kell eldöntened hogy ki az akivel együtt tudnál lenni és szeretitek is egymást...
5/9 anonim válasza:
Beszéljétek meg hármasban, lehet, egyiktől sem kell megválni. Esetleg bele lehet vonni egy jóképű lányt, hogy ne legyen feltűnő a megjelenésetek. Ebben az esetben nem kell például két szobát kivenni egy szállodában.
6/9 A kérdező kommentje:
nagyon koszi a valaszokat, aranyosak vagytok! puszi mindenkinek
2013. júl. 20. 16:56
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne az alapján dönts, hogy melyikőjük szeret jobban, hanem hogy ki mellett lennél boldogabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!