Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy foglalt srácba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiúval már régóta barátok vagyunk, évfolyamtársam, és minden nap beszélgettünk a suliban is. Most a szünetben is nem telik el úgy nap, hogy ne beszéljünk este. Olyanokat szokott néha mondani, amiből arra következtettem, hogy tetszem neki. Ekkor jött a hideg zuhany, összejött valakivel. De ennek ellenére ugyanúgy beszélgetünk, mint ez előtt, még mindig ír félreérthető dolgokat.. tanácstalan vagyok... mit tegyek? nagyon szeretem :/ és képtelen lennék lfelejteni
16l
2013. júl. 13. 00:21
1/10 anonim válasza:
Felejtsd el, mást nem tehetsz! Képzeld el, hogy volt egy lány, akivel ugyanezt csinálta, összejött vele, és közben van egy másik lány (Te), akit fűz. Képzeld magad a lány helyébe! Ez a srác nem ér meg annyit, hogy foglalkozz vele. Nagyon szemét dolog, amit csinál.
2013. júl. 13. 00:23
2/10 anonim válasza:
hagyd békén..ilyenek miatt mennek tönkre a kapcsolatok..-.-
majd ha ő akar valamit tőled akkor majd ő lép, ha nem tesz semmit akkor mást szeret..ez van
2013. júl. 13. 00:23
3/10 anonim válasza:
Tipikus csajlogika. Mindig az kell ami a másé vagy ami nem lehet a tietek. Ha nem lenne foglalt nem is érdekelne... Még ha próbálkozna akkor sem. Hacsak nem ELITE kinézetű
2013. júl. 13. 00:25
4/10 A kérdező kommentje:
ez nem igaz, már akkor is szerettem, amikor még nem járt senkivel
2013. júl. 13. 00:28
5/10 anonim válasza:
Akkor miért nem mondtad meg neki amíg nem volt foglalt? Csak nem a divatjamúlt 5000 éves "szabály" miatt, hogy nőnek tilos megmondania, csak a csávónak?
Ha igen akkor megérdemled.
2013. júl. 13. 00:29
6/10 anonim válasza:
hagyd a francba,fiatal vagy,annyi szabad srác szaladgál a világban! maximum keresd fel,ha szingli lesz,és még mindig szerelmes leszel belé,de ha valakinek kapcsolata van,akkor illik békén hagyni.
2013. júl. 13. 00:44
7/10 A kérdező kommentje:
én próbáltam békén hagyni, de nem ment, főleg, hogy ő keresett mindig engem.. így mégis hogy felejthetném el?
2013. júl. 13. 00:52
8/10 anonim válasza:
teljes passzivitás,nem reagálsz a megkeresésére. Velem is volt ilyen,én minden kommunikációt elkerültem vele.
2013. júl. 13. 00:56
9/10 anonim válasza:
Szívd le, tuti megengedi
2013. júl. 13. 03:40
10/10 anonim válasza:
a lányoknak mindig az kell ami a másé, hát ha minden nap taliztok nem tudsz vele mit csinálni... csak ha kitörlöd mindenhonnan az életedből akkor lesz nyugtod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!