Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szexpartnerembe, mi tévő legyek?
Tudomásom szerint ő nem szeretne kapcsolatot jelenleg, nagyon jól szoktuk érezni magunkat együtt, nem csupán "kő kemény szimpla" szexről van szó az együttlétek során.. szoktunk beszélgetni, ölelés, szexen kívüli csókok..
"Érzéki" velem, félek, ha elmondanám, hogy-hogy érzek, akkor tönkremenne a "kapcsolatunk".. nem vagyok féltékeny, nem kérem számon és nem is próbálom, tisztelem őt.. 1-1 alkalommal úgy éreztem, hogy talán részéről is van valami, de lehet mind csak a szex miatt.
Szexelsz vele és nem tudod, hogy a partnered mit érez irántad?
Ez gáz.
Én úgy vezetném fel, egy jó szex után, amikor a hangulat is megfelelő, hogy:
"Nem akarom elrontani ami köztünk van, mert remekül érzem magam veled, de nem szeretnél többet?"
Aztán ha úgy látod negatívan reagál, akkor - ha akarod - mentheted a helyzetet azzal, hogy "megértem, ha nem, de úgy éreztem meg kell kérdeznem. Ha esetleg meggondolnád magad, jelezd felém kérlek, mert én nyitott vagyok rá, de erőltetni nem fogom és nem akarom"
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!