Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szexpartnerembe. Mit tegyek?
19 éves lány vagyok
egyikünknek sincs kapcsolata, szóval nem titkos szeretők vagyunk, a barátaink tudnak rólunk, a szexen kívül is vannak programjaink pl vacsi,ebéd,séta (kézenfogva a városban!)... de mégsem kapcsolat és én rájöttem,hogy egyre többet gondolok rá, hiányzik, a gondolattól rosszul vagyok,hogy másik lánnyal is flörtöl (vagy ki tudja le is fekszik..)...szeretem őt :(
mit tegyek? mondjam el? egyszer azt mondta,hogy nagyon bűntudata lenne,ha beleszeretnék,mert nem akar nekem fájdalmat okozni..volt már valaki hasonló helyzetben? 19/L
xDDDD picit mintha magamat hallanám!Én valahogy így vagyok az expasimmal akivel 3éve szakítottunk és azóta...xDD csak ő nem visz vacsizni ebédelni csak sétálgatunk átjön átmegyek,és szex:)Ő tudja hogy én szeretem és bár nem kölcsönös semmi ügyet nem csinálunk a dologból.Sőt azt is szoktam mondani neki hogy rosszul esne esik ha lenne/van barátnője vagy lefekszik mással.:)Persze rossz és sokan azt javasolják majd hogy szakísd meg a barátságot de sztem ne tedd!!Én a 3év alatt rohadt sokat meg voltam bántva és sok minden fájt rosszulesett de a szép pillanatok miatt nem bánom hogy barátkozom vele,sőt én vagyok a legjobb barátja!És mázlista vagyok mert míg más azért szenved hogy nem láthatja a szerelmét én pontosan tudom mindig mivan vele megsoztja velem a titkait és mivel szeretem annak is örülök hogy a szexuális élete nagy részét is velem éli!:)És még 1x mondom a rossz fájdalmas pillanatok ellenére sem adnám a "barátságunkat" semmiért!!!:)
19/L
"Persze rossz és sokan azt javasolják majd hogy szakísd meg a barátságot de sztem ne tedd!"
Persze, szenvedhetsz is évekig kedvedre, mint az előttem szóló másik ribanc.
nem feltétlen szenvedek!Jobban szenvednék ha nem láthatnám és nem tudnám mi van vele!Mint mondtam vannak nagyon jó pillanatok!De aki ezt nem éli át nem értheti...
:)
Én nem sajnálom magam mert nincs miért!:)
És nyugodtan le lehet ribancozni engem is (a kérdező döntse el h őt is..?!) nem tud érdekelni azoknak a szerencsétleneknek véleménye akik évekig azért szenvednek mert semmit nem tudnak a szerelmükről ahelyett kicsit félre dobnák a fene nagy büszkeségüket és leszarnák ki mit gondol és ha van rá lehetőségük igenis a szerelmük mellett próbálnának maradni!Akár így is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!