Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szexpartnerembe, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Tudomásom szerint ő nem szeretne kapcsolatot jelenleg, nagyon jól szoktuk érezni magunkat együtt, nem csupán "kő kemény szimpla" szexről van szó az együttlétek során.. szoktunk beszélgetni, ölelés, szexen kívüli csókok..
"Érzéki" velem, félek, ha elmondanám, hogy-hogy érzek, akkor tönkremenne a "kapcsolatunk".. nem vagyok féltékeny, nem kérem számon és nem is próbálom, tisztelem őt.. 1-1 alkalommal úgy éreztem, hogy talán részéről is van valami, de lehet mind csak a szex miatt.
2013. aug. 19. 18:22
11/13 anonim válasza:
ugyanebben a szituban vagyok most én is....... ölelés, csókok, a minap főzött nekem vacsit, pluszba kaptam tőle egy csokor rózsát a szülinapomra :) bár, mi csak 4szer találkoztunk eddig... 23N
12/13 anonim válasza:
Nekem is főzött sokszor,kaptam tőle ajándékokat is,köztük parfümöt,és mégsem lett belőle több.Saját magamat csaptam be,hogy elhittem több lehet.
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom :S , én csak azt nem tudom megérteni, hogy érzelmek nélkül mégis, hogy tud bárki ilyen dolgokat tenni a másikért (főzés, ajándékok, csók, ölelés, puszi).. Ha végig megyek az utcán és látok egy helyes férfit, akit még vonzónak is találok, ettől még nem csókolnám, ölelném vagy bármi.. :S Csak a szex miatt nem hiszem, hogy valaki ajándékozná a másikat.. vagy főzne! Lehetséges, hogy abban a pillanatban ők is éreztek valamit vagy ki tudja, az én esetemben a "partnerem" furán viselkedik velem, már nem olyan érdeklődő.. és nem is olyan figyelmes..
2013. aug. 21. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!