Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt egy 17 éves lánnyal. Menten kettéreped a szívem. Ti mit tennétek?
4 éves kapcsolat, már a gyerek is szóba került, mint távolabbi terv (most még anyagiak + albérlet miatt nem)
Mindig mondta, hogy milyen szép vagyok, mindennap mondta, hogy szeret stb., ezért sem értem...
Nem tudom számít-e, hogy nekem 27 évesen ő a 4., míg én neki 28 évesen a 2.
Számít-e, hogy nagyon későn, 22 évesen vesztette el a szüzességét.
Utána még 2 évig tartott az a kapcsolat, aztán fél évet egyedül volt, aztán ismerkedtünk meg és egészen idáig minden oké volt...
Tudod ebben a megcsalasban most igy leginkabb te tunsz hibasnak.
- Ő soha nem lehet hibás. Mivel van a másiknak választása.
Soha nem hangoztattam előtte, hogy rondának tartom magam, mert:
1. ő is látja, de nem érdekli;
2. a tükörnek hiszek--muszáj sajnos.
Van önkritikám...szerintem is az a baj, hogy nincs tapasztalata és gyűjteni akar...
Tegnap felhívott....semmi köszönés, csak ööö, izé elvinnéd a cuccaidat?!
Mi van? o.O
Megkérdeztem, miért kellett megcsalnia, erre azt mondta, hogy kipróbálta, mert az a lány FIATAL!
T_T
Miért én 27 évesen öreg vagyok?
Köszi, ez irtó jól esett...
Hogy meghallottam a hangját, azóta még idegesebb vagyok, nem tudok aludni, nincs étvágyam, stb.
Valahogy csak túl kell lépned már, - infantilis a pasi, meg hát nem egy észlény se.
(a kis 17 évesének meg ő lesz öreg, de mindegy ez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!