Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt egy 17 éves lánnyal. Menten kettéreped a szívem. Ti mit tennétek?
4 éves kapcsolat, már a gyerek is szóba került, mint távolabbi terv (most még anyagiak + albérlet miatt nem)
Mindig mondta, hogy milyen szép vagyok, mindennap mondta, hogy szeret stb., ezért sem értem...
Nem tudom számít-e, hogy nekem 27 évesen ő a 4., míg én neki 28 évesen a 2.
Számít-e, hogy nagyon későn, 22 évesen vesztette el a szüzességét.
Utána még 2 évig tartott az a kapcsolat, aztán fél évet egyedül volt, aztán ismerkedtünk meg és egészen idáig minden oké volt...
Persze az is lehetett egy "hiány", hogy te diplomás vagy, ő meg nem.
Sok pasi szereti, ha mindnben ő az "ász".
Egy 17 évesnél pedig biztosan annak számít.
Ha meg a kislány szintém egyetemre megy, hát az bukta, de majd csak talál egy magához valót.
Te nem voltál az. De ezen ne keseregj!
Szia!
1. "Nem tudom számít-e, hogy nekem 27 évesen ő a 4., míg én neki 28 évesen a 2.
Számít-e, hogy nagyon későn, 22 évesen vesztette el a szüzességét." - Szerény véleményem szerint nem számít, nem is értem hogy jön ez ide, hiszen nem első kapcsolatról van szó. Vagy olyan jó arány, hogy neki te vagy a negyedik, neked meg a második? Nem értem.
2. Megcsalt. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is. Ha szemet hunysz felette és lustaságból megbocsájtasz, mondván ugysem találsz már senkit (27 évesen pedig szerintem lehetetlen)a te hibád is lesz ha mégegyszer fájadalmat okoz neked.
3.Ha megbocsájtasz és esetleg belemész egy rossz kapcsolatból egy rossz házaságba, netalántán gyerek is lesz az már abszolút csakis a te hibád. Az ilyenekből születnek az olyan kérdések, hogy: "Rossz a házasságom van egy három éves gyerekem. A férjem folyton megcsal, nem segít, lealacsonyít, mit tegyek?"
Lépj tovább ami valószínűleg szörnyen nehéz lesz, szenvedj meg a tudattal, hogy "elvesztetted" aztán hidd el az idő begyógyít mindent és állj talpra! Fiatal vagy, hidd el nem ez a világ vége. "Lesz ez még így se!"
21/L
23-as!
Nekem ő a 4., neki én a 2.
Úgy érzem, hogy a kérdező pont olyan típus aki megbocsájt mert nem mer tovább lépni és amúgy is szeret szenvedni, sajnáltatni magát. Írhatunk mi neki bármit ha így gondolkodik.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!