Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság dívattá vált szerettőt tartani a nők körében? Feleségek miért nem elég a férjetek? Miért kell még plusz egy szerető?
ma 11:43
Úristen :D
Te nagyon hülye vagy,már bocs......
Olvasgasd a kérdéseket gyakorin,hány gyerekes apa csalja az asszonyt,és nem azért,mert csak havi 2-3 szex van,hanem mert pl nem nyeli le neki,ezért hivatásoshoz jár.......
minap is olvastam egy ilyet,gusztustalan,ha megtalálom direkt neked belinkelem!
Meg olyan is van,hogy terhes a nő,nem kívánja a szexet,vagy kissé meghízott a nő,ezért szintén inkább megcsalja a párja,vagy prostihoz jár......olvastam egy riportot,egy prostituáltal,aki azt nyilatkozta,hogy az egyik kuncsaftja azért jár hozzá,mert az asszony nem hajlandó az anális szexre......
Akkor ott vannak azok a pasik,akik fiatalabb szeretőt tartanak,hülyítik hogy így vállnak,úgy vállnak,aztán ha lelepleződik a kapcsolatuk,a pasi szó nélkül dobja a szeretőt........
Nagyon nem kellene általánosítani!
"Azért vannak férfi barátaim mert ők nem kétszínüek, nem r!banckodnak."
Még egyszer mondom, Te írtad, hogy lassan lekörözik a Nők a férfiakat! Nem én írtam, hanem TE!! Szóval a férfiak még mindig gerinctelenebbek szerinted, ezért állsz a párjukon! Nekem csak ez a vicces!
Nem r*banckodnak? Hát persze, az Ő esetükben a félrelépés teljesen normális, ők nem kapnak semmilyen negatív jelzőt! :)) Támogasd is szegényeket, ilyen h*lyének a vállán mint te biztos szeretnek "sírni". :)
Szerintem ma sem nagyobb divat mint régebben, csak ma többször derülhet ki anélkül, hogy a nőt fizikailag megköveznék.
Amúgy szerintem bizonyos emberek alkatilag hajlamosabbak rá (nők és férfiak is), illetve tényleg 100X egyszerűbb, mint válni.
Miért tart szeretőt? Rengeteg oka lehet, íme pár:
-újra szerelmet akar
-törődést, odafigyelést
-izgalmat
-több vagy más szexet
-bosszút akar állni a férjen
-igazából új kapcsolatra vágyik de nehéz a régit lezárni
-éretlen, jellemtelen, erkölcstelen, leszari, nyitott....stb stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!