Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság dívattá vált szerettőt tartani a nők körében? Feleségek miért nem elég a férjetek? Miért kell még plusz egy szerető?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 10:48
2/24 intrepid válasza:
Mert megbukott a pasi, hogy nője van, és válaszolni kell.
3/24 anonim válasza:
Mit általánosítasz?
A pasik körében gyakoribb a szerető......
4/24 anonim válasza:
mert egyre több a gátlástalon jellemtelen ember és ez manapság divat is
5/24 anonim válasza:
1. A "miért nem elég" kérdésre regényt tudnánk írni!
2. A férfiak körében ez méginkább népszerűbb
3. Ez nem divat kérdés! A divat máshol kezdődik
4. Minden ember más, ki így, ki úgy szereti! Úgysem érted meg a szeretős változatot, ha foggal körömmel ragaszkodsz az ellenkezőjéhez, mert úgy elítéled!
6/24 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy a férfiak körében gyakoribb.. Honnan a francból veszitek ezt?? Tán ismertek mindenkit a Földön?
Hozzáteszem, nő vagyok és nem tartok szeretőt.
7/24 anonim válasza:
szerintem régen ugyan ennyi megcsalás volt, a férfiak és a nők körében is, mint manapság, csak mivel, most folyamatosan reklámozzák a félrelépést pl: média, az emberek úgy látják, mintha egyre gyakoribb lenne.. amúgy ha egy nő megcsal egy férfit, annak mindig van valami oka, nem úgy mint a pasiknál, akikben ez genetikailag kódolt tulajdonság.. ha egy nő félrelép, a pasi vagy az ágyban nem nyújt eleget vagy alapból figyelmen kívül hagyja a nőt..
8/24 anonim válasza:
Hányadik kérdést teszed fel ugyanazzal a tartalommal egy héten belül? Én napi egyszer nézek ide, és ez a harmadik, amivel találkoztam, épp ilyen stílusban, épp ilyen rossz helyesírással, és aztán épp úgy ne mreagálsz semmire a leírtak közül.
9/24 anonim válasza:
"Hozzáteszem, nő vagyok és nem tartok szeretőt."
Akkor?
10/24 anonim válasza:
Undorító dolog, de a nők lassan lekörözték a férfiakat gerinctelenségben, én nő létemre a férfiakat pártolom, főleg férfi barátaim vannak. Szégyellem sokszor hogy nő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!