Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság dívattá vált szerettőt tartani a nők körében? Feleségek miért nem elég a férjetek? Miért kell még plusz egy szerető?
Mi ez a hülyeség,hogy a nők lekörözik a férfiakat?
Nekem meg rengeteg nő ismerősöm van,én is nő vagyok,én sosem csaltam az aktuális páromat,engem annál inkább,női ismerőseim között is gyakoribb,mikor meséli a csaj,hogy hogy bukott le a pasi......barátnőm most tudta meg,hogy a férje a munkatársával csalta 3 éven keresztül.
Nem azt mondom,hogy nálunk nőknél nem fordul elő,mert mi szentek vagyunk,de szerintem enyhe túlzás,hogy a nők lekörözik a férfiakat.......pfff
Lepontozhattok! Azért tartok szeretőt mert férjem 3 év multán, egy gyerek melett szexuálisan 0! Neki havi 2-3 alkalom bőven elég, nekem nem!
Leültem elmondtam mi a gond, könyörögtem mondja el hogyan tudnék változtatni ezen, nem 1-2 hónapig probáltam meg mindent.. Semmi eredménnyel. Tuti hogy nem csal meg, nincs más neki.
Én az első félrelépésemkor elmondtam neki hogy mi történt, miért. Erre sem reagált különösebben, szeret engem ezt érzem de ennyi:(
Elmondtam neki hogy van valakim, annyit kért csak ne hagyjam el.
"Undorító dolog, de a nők lassan lekörözték a férfiakat gerinctelenségben,"
Magyarul még nem, de Te mégis a férfiakat pártolod! Elég vicces!
"Főleg férfi barátaim vannak."
:))) Pont témába vág!
Szégyellem sokszor hogy nő vagyok..."
Hát... Vajon miért gondolom azt, hogy nem alaptalanul?!
ma 11:36
Ellentmondásos,sosem csalta meg a párját,de ahelyett hogy
büszke lenne rá,a saját nemét szidja :D
Vannak ám rafinált válaszadók,szerintem pasi az illető.
Kedves feministák, ez így van, ilyenek lettünk (vagyis lettetek ti, én nem)!!!
Azért vannak férfi barátaim mert ők nem kétszínüek, nem r!banckodnak.
Nem egy "barátnőm" akarta szétdúrni a kapcsolataimat.
Lehet mentegetni a nőket de ez így van! Mindig az igazság fáj a legjobban. Lehet ugatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!