Azok a nők, akiket megcsalt a férjük - Nektek mit hazudott, hogy hol volt, amikor a nőjével volt?
Dolgozni. Mivel teljesen valtozo volt a munkaideje es kollegak is voltak, igy ez volt a legpraktikusabb. De konkretan nem hazudott, mert soha sem kerdeztem, hogy mikor vegzett es ment-e valahova utana.
Szabadnapokon, vagy munka elott-utan soha sem ment kulon sehova, egyutt mentunk.
3-asnak.
Aki ennyi idon at nem veszi eszre a jeleket (azt tobbnyire) nem is erdekli a ferje, vagy kenyelmes es epp eleg neki az adott kapcsolat.
En is igy voltam vele. Mondjuk nalunk par honap volt.
Igazabol tudtam, hogy van valami (mondtak is), lattam is, de mivel alapban tavol voltunk egymastol, igy nem zavart, hogy mit csinal, nem volt sem idom, sem erom ezzel foglalkozni, orultem, hogy nyugi van.
Egy fedel alatt eltunk, de nem igazan egyutt.
Mar akkor zavart a dolog es akkor zartam rovidre, amikor ereztem az igenyet, hogy visszakapjuk a hazassagunkat.
Kettes voltam.
Azt mondta,hogy elmegy a szüleihez,akik 40km-el odébb laknak,én nem vagyok velük jóban,anyós egy hárpia volt....
Úgy bukott le,hogy pár napra rá felhívott az anyós,hogy ne legyünk haragban,igazán elmehetnék néha én is,el is érzékenyültem volna,ha nem jöttem volna rá,hogy a férjem most nézett hülyének....ráadásul ex kolléganőmmel,aki anno hozzájárult hogy elküldjenek "létszámcsökkentés" címszó alatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!