Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsalt a párja és utólag rájött. Mit hazudott, hol van, amikor a szeretővel volt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 22:46
1/7 anonim válasza:
egy ügyféllel tárgyal
(forrás: barátok közt)
2/7 anonim válasza:
haverokkal, barátokkal, buliban, otthon aludt... stb... nem lehet kiszűrni. vagy megcsal vagy nem...
3/7 anonim válasza:
erre csak az jön rá, aki igazán ismeri a másikat, a szokásait, ne soroljam, lakjál vele megtudod N
4/7 anonim válasza:
"A jó hazugság nem szégyelli önmagát" - Isaac Asimov (Alapítvány trilógia)
Rágd meg szépen ezt a mondatod és próbáld felhasználni. Nekem bejött. ;) ;)
5/7 anonim válasza:
Azt mondta, hogy buliban volt. Ami végülis nem volt hazugság. Csak épp azt az "apróságot" nem említette meg, hogy azért megy a buliba, hogy megkúrassa magát :D
6/7 anonim válasza:
Négyes vagyok: Na... pont így értettem a idézetemet, ahogy az ötös írta, csak okosabban.. sokkal okosabban, mint az a hölgy, aki a történetben szerepel! :D
7/7 anonim válasza:
Szerintem te ezt a kérdést azért tetted fel, mert te csalsz meg valakit, vagy a párod csal meg téged. Amúgy meg nem is kéne senkit megcsalni. A kérdésedre válaszolva pl.: egy régi ismerőssel, vagy barátokkal, ügyfelekkel, vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!