Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két szeretővel lehet élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dress9dora kérdése:

Két szeretővel lehet élni?

Figyelt kérdés
Tehát arról van szó,hogy van egy laza csávó,akivel már régóta járok,de úgy érzem nem figyel rám eléggé.Más lányokra is felfigyel,de nem veszi komolyan.És van egy igazi szeretetteljes fiú,aki most jött be az életembe.Nagyon komolyan veszi a dolgot,nekem ez tetszik.Szinte betegesen eltiltja magától más lányok társaságát.A "laza csávót"(Viktort)megcsaltam,vagyis szakítottam vele de visszakönyörögte magát. A "komoly csávóval"még együtt voltam,vele semmiképpen nem akarok szakítani.De ha Viktorral szakítok,rám küldi az egész bandáját.De ha nem mondom el neki hogy járok a"komoly csávóval",akkor meg előbb utóbb rájön.Szóval teljesen tehetetlen vagyok.Mi ilyenkor a dolgom,mit tegyek?

#szerető-pár-kapcsolat-őrült-baj-minden-semmi-állat
2013. jan. 6. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te elég komolytalannak tűnsz, kérlek a komoly "csávót" hagyd inkább el, az ő érdekében.
2013. jan. 6. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Viktor, elmúltak az érzéseim, már nem szeretlek, és nem akarok tovább veled lenni. Rámküldheted a bandátat is, akkor sem fog ez változni. Ég veled, agyő!
2013. jan. 6. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Viktor, nagyon szeretlek, de sajnos férjem van.

Ágyő!

vagy:

Viktor, elhagylak, mert nekünk nincs jövőnk. Ha mersz zaklatni, ráduszítom a bandámat!

2013. jan. 6. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg keress egyet, aki komoly.
2013. jan. 6. 19:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves első,azért írom le őket "komoly" és "laza" csávónak,mert ők is fenn vannak a gyakorin.Azért csak az egyikük nevét mondtam el,nehogy magukra ismerjenek.Nem szeretik ha gyakorin kérek tanácsot.
2013. jan. 7. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem is a "laza" és a "komoly" szavakból szűrtem le a komolytalanságodat... hanem a fogalmazásmódodból, a megadott kulcsszavakból (pl. az állat hogy jött ide??), stb.

Egyébként - hogy érdemben is válaszoljak: persze, lehet két szeretővel élni, csak nem érdemes. Érdemes egy ember mellett kitartani, akit igazán szeretsz s aki úgyszint szeret téged, akinek nem kell tartani a "bandájától" (bár ezt nem egészen értem, milyen az, amikor rád küldi a bandáját - netán megveret? Mert akkor uzsgyi ettől az embertől!). Viktortól elbúcsúznék, őszintén elmondanám neki, hogy nem akarok tőle semmit, de mivel egyszerre voltál mindkét fiúval, ez azt jelenti, hogy Komoly Urat sem tiszteled.

2013. jan. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!