Azok a nők, akiket megcsalt a férjük - Nektek mit hazudott, hogy hol volt, amikor a nőjével volt?
ma 18:18
Nincs annál szánalmasabb,mint mikor egy nő olyan pasival kezd ki,akinek felesége,gyerekei vannak.
Én megalázónak érezném,hogy csak a másé jut nekem....szerintem ez irtó gáz,és gusztustalan....vannak akik nem álltak sorban mikor a gerincet osztogatták
Expasi csalt meg.
Azt mondta, hogy kirándul a testvérével (elmentek néha, nem gyanakodtam).
Hát nem kirándulni voltak. Véletlen az anyja buktatta le, mikor találkozott velem az utcán, és megkérdezte tök meglepődött arccal, hogy a fia hol van? Azt hitte velem van... Hát nem velem, de nem is a tesójával. :) hál isten másnap szakítottunk, bár akkor még nem tudtam a megcsalásról, csak később derült ki.
Akkor én a másik véglet vagyok...Megismerkedtem az expasimmal,de nem tudtunk minden nap találkozni,hisz munka volt mellette.Akkor voltam 18 éves.Annyira jóképű volt és mint kiderült egész jól tartotta magát...37 éves volt,nekem 25-öt mondott,de tényleg nagyon fiatalosan nézett ki.
Szégyen,nem szégyen egyszer mikor elment kondiba,megnéztem a tárcáját.Az első sokk,hogy apámtól 1 évvel fiatalabb,második sokk,hogy házas és 3 gyerek apja.Ma már 4.
Akkor döntöttem úgy,hogy itt a vége,ebből köszönöm nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!