Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a párom rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom rám is szakítson időt?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt, már össze is költöztünk. A problémám az az, hogy szinte minden szabadidejét vagy a három gyerekével tölti vagy a haverjaival. Jó nem azt mondom, hogy ne találkozzon a gyerekeivel de szerintem hetente velük lenni sok. Próbálok közös programokat szervezni de amik nekem tetszenek az őt nem érdeklik (wellness, vásárolgatás) ő inkább a gyerekeivel menne ide oda persze mehetnék én is de nem akarok. A haverjaival meg pláne nem. Egyre többet veszekszünk. Azt mondja ha szeretem elfogadom a haverjait és a gyerekeit. Melyikőnknek vannak túl nagy elvárásai?
2013. jún. 1. 08:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Csak kéne valami közös program. Ha szeretne akkor jönne velem.
2013. jún. 1. 09:59
 12/31 anonim ***** válasza:
40%

Nagyon önző vagy, ez nem feltétlen baj, ha képes vagy változtatni és szereted annyira a társad, hogy érte mindent megteszel. Amikor valakit szeretsz, magad elé helyezed és nem azon agyalsz, hogy csak neked legyen jó.

Én is kicsit önző voltam, nehezen nyíltam meg, de sikerült, mert szeretem a párom és inkább hozok érte áldozatot.

Neked sem ártana elgondolkodni.

6os voltam.

18L

2013. jún. 1. 10:00
 13/31 anonim ***** válasza:
40%

Istenem... 0 kreativitás...

Közös programok: együtt étterem, séta a parkban, folyóparton (ha van), múzeum, színház, mozi, fagyizás, sütizés, túra egy közeli erdőben, hegyvidéken (ha van), közös nyaralás (nem wellness)...

2013. jún. 1. 10:03
 14/31 anonim ***** válasza:
40%
Ezért nem jó gyerekes pasival összejönni, aki még ráadásul idősebb is nálad jóval. Teljesen megértem a pasit, hogy a gyerekeivel tölti az idejét, az, hogy hetente találkoznak, nem sok!
2013. jún. 1. 10:03
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Ha szeretnéd, elfogadnád a gyerekeit.
2013. jún. 1. 10:04
 16/31 A kérdező kommentje:
egyrészről azért jöttem össze "éppen vele" mivel már neki vannak gyerekei és úgy gondolom, hogy nem akar többet. Ez nekem azért fontos mivel én nem szeretem a gyerekeket és legalább nem kell szülnöm neki. De arra nem gondoltam, hogy ilyen gyakran találkozni fognak, szerintem elég lenne havi egyszer mivel úgyis egy városban lakunk velük.
2013. jún. 1. 10:08
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

Heti egy is kevés, nemhogy havi egy...

Az oké, hogy nem kell szülnöd neki (erre nincs garancia), de hát a gyerekei! A szüleid veled is csak havonta egyszer találkoztak kiskorodban?

Mennyi idősek a gyerekei?

Ha ennyire nem illetek össze, akkor én fontolóra venném, hogy nem folytatom vele a kapcsolatot, mert csak rontasz az életén. Meg csak azért választottad őt, mert van gyereke vagy azért, mert szereted?

2013. jún. 1. 10:11
 18/31 A kérdező kommentje:

Egyrészről azért mert tetszik, másrészről mert már vannak gyerekei.

A gyerekei: 17, 14 és 13 évesek.

2013. jún. 1. 10:15
 19/31 anonim ***** válasza:

A párom kisfia heti 3szor itt van, mivel közös a felügyelet. Még néha nekem is fáj visszaadni, pedig van hogy egyébként is találkozunk vele pár órára, mert jó a viszonyunk az anyukájáékkal. Az nagyon szép, hogy te úgy gondolod, hogy jó lesz neked ez a pasi, mert nem akar gyereket, de ha ennyire gyerek ellenes vagy akkor olyat válassz aki úgy nem akar, hogy nincs is neki.

A baráti körünk szerencsére közös, egy héten egyszer van hogy külön megyünk valahová. Érdekes módon így is van elég időnk egymásra:) Ha a gyerek itt van az eleve nem esik mivel együtt vagyunk általában, kivéve ha én elmegyek, vagy ők valami "pasis programon" vannak. Vásárolgatni nem vele szoktam hanem barátnőimmel. Agyonverném mikor már harmadjára mondaná, hogy menjünk már:) Wellnes jó ötlet, mondjuk nekünk csak negyedévente egyszer fér bele a költségvetésbe sajnos. Amúgy egy sétára vagy biciklizésre mindig el lehet csábítani. Néha vacsorázni, bár oda inkább barátokkal járunk. Ha jobban belegondolok olyan sok közös programunk nincs.. De nekünk így jó, ha megyünk valahová hétvégén akkor általában gyerekkel és/vagy barátokkal, és hétköznap is inkább velük mozdulunk ki. Kettesben vagy főzünk, pihizünk, filmezünk otthon.

2013. jún. 1. 10:19
 20/31 anonim ***** válasza:
Talán nem apáddal kellett volna összejönni :D
2013. jún. 1. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!