Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom rám is szakítson időt?
"a gyerekeivel de szerintem hetente velük lenni sok"
Gondolom a közös gyerekeitek esetében is így fogod gondolni.
1. menj te is vele, amikor a gyerekeivel van, ez sokat fog jelenteni neki, hogy látja, attól még elfogadod őket. Ha nekem lenne egy gyerekem is akár és az új párom le se tojná őket, sőt még irigyelni azt a heti nagyon kevés találkozót is vele, akkor nem sokáig lennénk egy pár.
2. wellness, vásárolgatás nem közös program. Menjetek el közösen nyaralni mondjuk a Balatonhoz, ússzatok, egyetek jókat, sétáljatok nagyokat. De otthon is el lehet menni fagyizni, sétálni, beülni egy pizzára kettesben, erre szerintem gyorsabban mondana igent, mint hogy kiadjon feleslegesen sok pénzt arra, hogy uborkás pakolásban üljön a pedikűrösnél, ez női program...
3. a haverjaival is el lehet menni szórakozni, nekem is jó barátaim lettek párom haverjai. Aztán lehet, hogy nem vagy nekik szimpatikus, mert ilyen a viselkedésed, könnyen ellened hangolják majd a párod, mert ilyen hülye felfogású barátnője van.
Ne csak magadra gondolj, hanem a párodra is, ne várd a sült galambot és ne légy önző. Meg persze kommunikáljatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!