Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk örökké egyedül maradnak?
Szerintem a csúnya fiúknak van a legnagyobb önbizalmuk. Nekik be kell építeni a pakliba a kudarcot,mivel sokkal többen utasítják őket vissza,mint aki ki néz valahogy.
Nekem egyszer volt csúnya pasim és nappal nem szerettem vele még az utcára sem kimenni. És ez nem beképzeltség meg felsőbbrendűség ezek tények.
32-es: Mesélj, hogy lehet tökösebbnek lenni?
Sok lány emiatt utasít el, mert határozatlannak lát.Hogy lehet ezen változtatni?
Ha egy csúnya nő talál magának párt akkor egy csúnya pasi is.
Én csúnya nő vagyok, mégis találtam párt magamnak. 25 voltam amikor összeházasodtunk. Ráadásul olyan férfi lett a férjem akit helyesnek tartok:) Itt megdől az a teória is , mi szerint egy ronda nő inkább ronda pasival kezdjen és ne válogasson.
Egyszerűen, ő vette a fáradtságot, hogy megismerjen engem, képes volt meglátni bennem valamit, amit sok pasi nem. Mert fennakadtak a külsőmön és nem tudtak onnan továbblépni.
Nem szeretem a felszínes embereket. Nem tudják megérteni, hogy senki nem tehet arról milyen géneket örököl, hogy hogy néz ki. Ezt el kéne fogadni, és nem lehordani , csúnyának nevezni valakit azért mert speciel neked nem tetszik!
Mindenkinek más tetszik, más az ízlése az embereknek. Én is jártam már olyannal régebben aki nem fogott meg külsőre, de ugyanúgy esélyt adtam neki, mert szemét dolog lett volna a külseje miatt visszautasítani. Az már más kérdés, hogy nálam mindig az döntött, hogy milyen a pasi személyisége, hogyan viselkedik velem, és nem a külsőségek. A szépség úgyis ráncokká fog alakulni az idő folyamán. Akkor meg mi lesz az aktuális pároddal? Elhagyod egy szebbért, fiatalabbért?
Szerintem az az elszomorító, ahogy te leszólod ezeket a fiúkat a külsejük miatt.
Kíváncsi vagyok, ilyen hozzá állással te mikor találsz majd párt magadnak...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!