Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk örökké egyedül maradnak?

Figyelt kérdés
Én egy társkeresőre regisztráltam minap. Annyi olyan csúnya fiú ír rám, hogy ismerkedne velem, hogy az eszméletlen, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy lány is egy ilyen fiút vonzónak találjon. Beszélgettem is egy kettővel és hát van amelyik már 4 éve ott van és azóta nincs senkije, nagyon elszomorítóak ezek a fiúk, szerintem soha nem lesz senkijük. Mi lesz ezekkel a fiúkkal?
2013. máj. 31. 16:52
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

"Belső kezd majd el számítani nekik"

Inkább a zseton....

[link]

2013. máj. 31. 19:03
 42/48 anonim ***** válasza:

Szerintem a csúnya fiúknak van a legnagyobb önbizalmuk. Nekik be kell építeni a pakliba a kudarcot,mivel sokkal többen utasítják őket vissza,mint aki ki néz valahogy.

Nekem egyszer volt csúnya pasim és nappal nem szerettem vele még az utcára sem kimenni. És ez nem beképzeltség meg felsőbbrendűség ezek tények.

2013. máj. 31. 19:18
 43/48 hyatt ***** válasza:
huszonéves vagyok... szerintem a társaság válogatja. Sok lány és fiú elég furcsán szocializálódik. Nem irigylem őket és néha örülök, hogy többnyire jó társaságba kerültem :)
2013. máj. 31. 19:32
 44/48 anonim ***** válasza:
43: Akkor örülj, hogy volt társaságod. Én olyan ronda vagyok, hogy csakis akkor kerülnek köze hozzám az emberek, ha ebből valami konkrét hasznot remélnek, vagy kihasználhatnak. Jelenleg nincs is emiatt társaságom, mert a normális embereket elriasztja a külső.
2013. máj. 31. 19:53
 45/48 anonim ***** válasza:

32-es: Mesélj, hogy lehet tökösebbnek lenni?

Sok lány emiatt utasít el, mert határozatlannak lát.Hogy lehet ezen változtatni?

2013. máj. 31. 21:10
 46/48 anonim ***** válasza:

Ha egy csúnya nő talál magának párt akkor egy csúnya pasi is.

Én csúnya nő vagyok, mégis találtam párt magamnak. 25 voltam amikor összeházasodtunk. Ráadásul olyan férfi lett a férjem akit helyesnek tartok:) Itt megdől az a teória is , mi szerint egy ronda nő inkább ronda pasival kezdjen és ne válogasson.

Egyszerűen, ő vette a fáradtságot, hogy megismerjen engem, képes volt meglátni bennem valamit, amit sok pasi nem. Mert fennakadtak a külsőmön és nem tudtak onnan továbblépni.

Nem szeretem a felszínes embereket. Nem tudják megérteni, hogy senki nem tehet arról milyen géneket örököl, hogy hogy néz ki. Ezt el kéne fogadni, és nem lehordani , csúnyának nevezni valakit azért mert speciel neked nem tetszik!

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése az embereknek. Én is jártam már olyannal régebben aki nem fogott meg külsőre, de ugyanúgy esélyt adtam neki, mert szemét dolog lett volna a külseje miatt visszautasítani. Az már más kérdés, hogy nálam mindig az döntött, hogy milyen a pasi személyisége, hogyan viselkedik velem, és nem a külsőségek. A szépség úgyis ráncokká fog alakulni az idő folyamán. Akkor meg mi lesz az aktuális pároddal? Elhagyod egy szebbért, fiatalabbért?

Szerintem az az elszomorító, ahogy te leszólod ezeket a fiúkat a külsejük miatt.

Kíváncsi vagyok, ilyen hozzá állással te mikor találsz majd párt magadnak...

27/N

2013. jún. 28. 10:40
 47/48 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez más. Mi férfiak sokkal elnézőbbek vagyunk egy nő külső hibáival szemben, ha a személyiségével megfog minket. Egy csúnya férfi viszont egy nőt se tud megfogni a személyiségével, a nők nem képesek felülemelkedni az előnytelen külsőn.
2013. jún. 28. 11:12
 48/48 anonim válasza:
igazából mind 1 hogy egy fiú csúnya vagy szép mind egyre megy...egyik se jobb a másiknál
2018. aug. 10. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!