Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk örökké egyedül maradnak?
30.
De mi lányoknál is igaz ez.
Szerintem ha valami megérint benne szépnek fogod látni legyen az bárki. A mostani párommal sem a külső volt az ami összehozott hanem az a mód ahogy közelített. Meg tudja növelni a "szépségét" :D
Mellesleg nem tudom miért a fiúk miatt aggódik ezen a téren mindenki. A lányokat bezzeg akiket minden körülmények között a külső alapján ítélik meg bezzeg nem kell sajnálni mi? Csak a szegény fiúkat akik tökösséggel nagyon sokat tudnak előre lendíteni magukon.
Pl: egy ilyen fiú, hogy fog párt találni? Én nem tudnék vonzódni hozzá az biztos!! De szerintem senki
Mi az a minimális szint??? Ezt a fogalmat nem értem ne haragudj. A fiúktól tudom hogy van egy ilyen megdugnám játék... Biztos rossz helyen szocializálódtam - de a barátnőimmel azért nem így értékeltük a srácokat. Iylen kérdéseket srácok írnak ki.
Persze volt akit helyesnek tartottunk míg másokat aranyosnak vagy menőnek akiket meg nem szerettünk azokat általában azért nem mert hülyék voltak. Volt például egy nyüzüge srác a koliba ahol laktunk. Görbe orr, olyan volt mint egy pálcikafigura amit egy nagy könyvtártúra után rajzolsz, de aranyos srácnak tartottuk és volt barátnője is mert jófej és gondoskodó volt.
#34:
Tipikus örmény feje van. Az örmény nők biztos buknak rá :)
Amúgy meg a csúnya fiúknak nehezebb a dolga a párkeresésben, mint a csúnya lányoknak a demográfiai helyzet miatt.
Hyatt:
Azért, mert a '70-es években (vagy előtte) születtél. Most már más világ van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!