Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk örökké egyedül maradnak?

Figyelt kérdés
Én egy társkeresőre regisztráltam minap. Annyi olyan csúnya fiú ír rám, hogy ismerkedne velem, hogy az eszméletlen, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy lány is egy ilyen fiút vonzónak találjon. Beszélgettem is egy kettővel és hát van amelyik már 4 éve ott van és azóta nincs senkije, nagyon elszomorítóak ezek a fiúk, szerintem soha nem lesz senkijük. Mi lesz ezekkel a fiúkkal?
2013. máj. 31. 16:52
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

30.

De mi lányoknál is igaz ez.

2013. máj. 31. 17:42
 32/48 hyatt ***** válasza:
20%

Szerintem ha valami megérint benne szépnek fogod látni legyen az bárki. A mostani párommal sem a külső volt az ami összehozott hanem az a mód ahogy közelített. Meg tudja növelni a "szépségét" :D

Mellesleg nem tudom miért a fiúk miatt aggódik ezen a téren mindenki. A lányokat bezzeg akiket minden körülmények között a külső alapján ítélik meg bezzeg nem kell sajnálni mi? Csak a szegény fiúkat akik tökösséggel nagyon sokat tudnak előre lendíteni magukon.

2013. máj. 31. 17:45
 33/48 anonim ***** válasza:
De vannak olyanok, akik nem ütik meg a minimális szintet?
2013. máj. 31. 17:45
 34/48 A kérdező kommentje:

Pl: egy ilyen fiú, hogy fog párt találni? Én nem tudnék vonzódni hozzá az biztos!! De szerintem senki

[link]

2013. máj. 31. 17:50
 35/48 hyatt ***** válasza:

Mi az a minimális szint??? Ezt a fogalmat nem értem ne haragudj. A fiúktól tudom hogy van egy ilyen megdugnám játék... Biztos rossz helyen szocializálódtam - de a barátnőimmel azért nem így értékeltük a srácokat. Iylen kérdéseket srácok írnak ki.

Persze volt akit helyesnek tartottunk míg másokat aranyosnak vagy menőnek akiket meg nem szerettünk azokat általában azért nem mert hülyék voltak. Volt például egy nyüzüge srác a koliba ahol laktunk. Görbe orr, olyan volt mint egy pálcikafigura amit egy nagy könyvtártúra után rajzolsz, de aranyos srácnak tartottuk és volt barátnője is mert jófej és gondoskodó volt.

2013. máj. 31. 17:51
 36/48 anonim ***** válasza:
Ezt a srácot pont ismerem és van barátnője. :-) Így.
2013. máj. 31. 17:52
 37/48 anonim ***** válasza:
34: ha ez a minimális szint, akkor én jóval alatta vagyok :D
2013. máj. 31. 17:56
 38/48 anonim ***** válasza:

#34:

Tipikus örmény feje van. Az örmény nők biztos buknak rá :)

Amúgy meg a csúnya fiúknak nehezebb a dolga a párkeresésben, mint a csúnya lányoknak a demográfiai helyzet miatt.

2013. máj. 31. 18:39
 39/48 anonim ***** válasza:

Hyatt:

Azért, mert a '70-es években (vagy előtte) születtél. Most már más világ van....

2013. máj. 31. 18:40
 40/48 anonim ***** válasza:
50%
A csúnya fiuk, ezt nektek üzenem fiú társaim :D a legjobb nőket kapják meg idővel. Ne tizenévesen gondoljátok, amikor felnőtök, mert akkor a nők már megérnek belsőleg is, és rájönnek hogy a szép pasi nem jelent semmit. Belső kezd majd el számítani nekik, és akkor a kinézet már nem fog számítani, azaz nem lesz előtérbe. A nők később érnek, hiába mond bárki bármit, előbb nőnek meg és külsőleg lehet hogy előbb, de a belsejük sokkal később.
2013. máj. 31. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!