Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk
örökké egyedül maradnak?
19: Csak nem rólam is találtál képet? Könnyen előfordulhat, mert én is ilyen csúnya vagyok, hogy még egy lány sem jött el még velem randira. :( (16-os voltam)
2013. máj. 31. 17:15
22/48 A kérdező kommentje:
"Párkeresőn, ahol fotók alapján válogatnak az emberek nem valószínű, hogy nagy sikerei lesznek."
Ez sajnos nem társkeresőre igaz, szerintem tök mindegy, hogy hol jönnek oda hozzám, ilyen pasi sose kellene. Szerintem ez teljesen független a társkeresőktöl
Szerintem ez egy marha nagy trollkodás a "csúnya fiúk" ellen, akik kérdéseket irkálnak ki.
Well played. :D
2013. máj. 31. 17:19
Vagy pont egy csúnya fiú írta ki, hogy végre úgy érezze, hogy igaza van. :-D
Amúgy mindenkinek más tetszik. Te meg a barátnőid lehet visszautasítjátok, nekem meg lehet tetszene, amilyen kis deformált ízlésem van.
2013. máj. 31. 17:21
Nem értem, miért kell ebbe trollkodást látni. Tényleg léteznek olyan csúnya fiúk, akiknek a megjelenése alapból taszítja a csajokat. És az ilyen rondaság mellett a belső értékek sem jelentenek nagyon semmit. Jó, esetleg annyit, hogy barátnak jók, de egész egyszerűen ha nem alakul ki egy minimális szexuális vonzalom, amit azért valljunk be, a külső determinál, akkor nem alakul ki párkapcsolat. Ilyen egyszerű.
2013. máj. 31. 17:25
A minap láttam egy párt, tök egyformák voltak. Ezek a fiúk is megfogják találni a párjukat, csak több időbe telik. A párkereső oldalak pedig erre sztem alkalmatlanok.
2013. máj. 31. 17:28
Csúnya fiúkat vásárolnék fel, különféle munkákra és lányok szórakoztatására. . Köbméterenként 1200Ft fizetnék értük. Várom a jelentkezőket.
2013. máj. 31. 17:30
27: Ugyan már, mi csúnya fiúk képtelenek vagyunk szórakoztatni a lányokat, mert undorodnak tőlünk. Ugyanakkor lányok ijesztgetésére tökéletesen megfelelünk, sőt, áttörő eredményeket értek el a csúnya fiúk a nimfománia kezelésében.
2013. máj. 31. 17:33
Ízlések és pofonok, ami neked nem jön be az másnak még bejöhet, én ezt már tapasztaltam többször a környezetemben, a génjeinkbe van kódolva milyen külsőt találunk vonzónak.
Egyébként sok "csúnya" lány is van, nyilván nekik kellene "csúnya" fiúkkal járni. A gond ott van, hogy a csúnya lányok is szuper pasikról, a csúnya fiúk is bomba nőkről ábrándoznak.
26F
2013. máj. 31. 17:34
30/48 A kérdező kommentje:
Valóban nagyon sok csúnya pasi fog találni magának párt, azok közül is akik rámírtak, mert ha minimális szinted megütöd, akkor lesz párod, mert rengeteg csúnyának tartott fiú megüti a minimális szintet. De azokra a fiúkra gondolok, akik nem ütik meg ezt a szintet akik tényleg nagyon csúnyák, azokkal mi lesz
Kapcsolódó kérdések: