Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
(kb ez a harmadik kérdésem itt,úgyhogy ne írja senki,hogy hányszor írod még ki? :D)
-Egy ocsmány fiú vagyok.Soha nem kelletem senkinek.Ezt meg is értem!35-nek nézek ki pedig nem vagyok annyi.Nem tudom megemészteni,hogy örökké egyedül kell éljek.De nem csak a külsőmmel van baj(mintha ez nem lenne elég)!En miért vagyok olyan,hogy mindenkinek adnék esélyt,más meg nem?Ebbe bele lehet örülni!
Nem vagy tömegember ez a baj
Kövesd te is a divatot,legyen vagány,menő frizurád,legyél érzéketlen tahó és akkor jobban fog menni a csajozás.Ne szerénykedj,legyél beképzelt,játsz el egy magabiztos srácot.Ha ez nem megy akkor járj küzdősportra,attól magabiztosabb leszel és több önbizalmad lesz
Kicsit add lejebb az igényeidet!!
Mindenkinek meg van a párja valahól!! Sok csùnya ember van,és nem élnek egyedül!!
Ne a fuulextrás csajokra menyél rá!!
Akkor lesz esélyed!!
Nem tehetem meg a nagymenőt mert....Mindegy ez kizárva :D
Nem tudok más lenni ami vagyok!
Az a baj hogy itt nem fullextrás csajokról van szó.Még a ronda lányoknál is előfordulnak olyanok akik válogatósak
Az önbizalom hülyeséggel szokás szerint megint előjött valaki.Hogy legyen valakinek önbizalma ha folyton visszautasítják?Könnyű azt mondani!Nem az önbizalommal van a baj hanem a külsővel és a pozitív tulajdonságokkal.Ezeken változtass
Humorérzék se fontos,de jó pont.Aki már nem humoros az dögöljön meg vagy mi?Rengeteg pasi van akiknek nincsen humoruk mégis vannak barátnőik.nyilvánvalóan a discoban is azért jönnek össze mert a pasi vicceket sugdolózik a csaj fülébe :) Hagyjuk már a hülyeséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!