Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
(kb ez a harmadik kérdésem itt,úgyhogy ne írja senki,hogy hányszor írod még ki? :D)
-Egy ocsmány fiú vagyok.Soha nem kelletem senkinek.Ezt meg is értem!35-nek nézek ki pedig nem vagyok annyi.Nem tudom megemészteni,hogy örökké egyedül kell éljek.De nem csak a külsőmmel van baj(mintha ez nem lenne elég)!En miért vagyok olyan,hogy mindenkinek adnék esélyt,más meg nem?Ebbe bele lehet örülni!
2013. máj. 5. 21:39
11/13 anonim válasza:
Ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már rendben van.. és tényleg. Ha már olyan rettenetesen csúf vagy.., amin nem lehet változtatni.. sporttal stb. , akkor miért nem próbálsz meg egy picit okosabb lenni.. időd van bőven.. Kedves férjem szoktam mondani ,, ha már szép nem vagy legalább hülye ne legyél! ", megfontolandó.. A művelt pasikra is tapadnak a nők.. nem mellesleg előbb utóbb anyagilag is jól fogsz állni, akkor meg pláne..
12/13 A kérdező kommentje:
Soha nem költöm a pénzt hülyeségékre!Míg az ismerőseim elittak a pénzüket,én házat vettem.Nem iszok alkoholt,nem cigizek.Belsőmmel nincs nagyon gond velem,csak van amiken ha akarok se tudok változtatni :(
2013. máj. 17. 15:15
13/13 anonim válasza:
Te olyan vagy mint Ted Mosby - építész ;)
:D
De komolyan, 25 évesen? Valaki csak öregkorában talál rá a nagy Ő-re, te meg itt...??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!