Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni az ellen, hogy ne képzeljek be magamnak mindenféle hülyeséget? Túl sokat agyalok.
Mostanában azon kapom mindig magam, hogy folyamatosan gondolkozom, rágom magam a dolgokon.
Főleg a fél éves kapcsolatomban. Be is képzelek dolgokat, néha azthiszem,hogy haragszik rám, (teljesen alaptalanul képzelem) és aztán kiderül,hogy szó sincs ilyenről.
Meg mostanában azt is, hogy lehet már nem is szeret annyira, már nem is törődik annyit,mint az elején, közben lehet,hogy épp nincs ideje akkor írni, mert valamit csinál.
Mindig gondolom, hogy milyen jó lenne ha újra olyan kis aranyos sms-eket kapnék tőle, de biztos nem a régi már...és hopp, pont akkor jön egy, és rájövök, hogy feleslegesen aggódom.
Mélyen belül tudom, de nem tudok mit tenni a folyamatos rágódás ellen. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Adnátok tanácsot? A hangulatom is, mintha percenként változna:/
16L
Nem vagyok Beáta.
Nem érzem annyira erősnek ezt,hogy pszichológushoz kéne mennem mennem...
Csak néha valós infókból 'képzelem' be, mert pl mostanában nem ír annyit,és olyat, mint mondjuk 3 hónapja, és ebből azt gondolom, hogy nem szeret annyira, ebből az következik, hogy kell teperjek...aztán az is eszembe jut, hogy lehet nincs ideje, a tanulás miatt.
Mikor nem becézget úgy, ahogy szokott, akkor is azthiszem, hogy haragszik, és megváltozott a hozzáállása, pedig lehet, hogy csak nincs jókedve.
Próbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak, de mindennek csak a rossz felét látom/gondolom.
És az a baj, hogy nem vagyok megbizonyosodva, hogy a jó oldal 100%-ig biztos, és bizonytalan vagyok...
Nem tudom, hogy győződjek meg a dolgok pozitívumáról, hogy ne azokat a hülyeségeken járjon az agyam....
És baszki nincs meg a fiók
Pedig kiváncsi lettem volna mi lett vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!