Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy ilyen barátnővel?

Figyelt kérdés
az van h a barátnőm és én ugyan azt a pasit néztük ki..és a bnőm eléggé ráhajtott..mondtam neki szarul esik h ezt a szemem előtt csinálj.. azt mondta nem érdekel..2 hete bejelentette hogy neki nem kell x és h lemond róla...én kaptam az alkalmon és elkezdtem találkozgatni a sráccal...a bnőm közben összejött egy jóval idősebb pasival..és én megszerettem xet...ahogy a barátnőm is..és most h megint nincs pasija észrevettem és nem csak én hogy megint elkezdett nyomulni a srácra..de x ezt nem veszi észre..és 7végén lehet összejövünk xel és nem szeretném ha utána is nyomulna rá...mit tegyek? nagyon megszerettem a srácot..
2013. máj. 5. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba! Ez nem barátnő
2013. máj. 5. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
hanem ellenség
2013. máj. 5. 14:32
 3/11 A kérdező kommentje:
igen szerintem se az most is veszekszünk h ő nem áll a boldogságom útjáb kilép az életemből stb..
 4/11 anonim ***** válasza:
járasd le a srác előtt :D
 5/11 A kérdező kommentje:

pl. hogy?:DD

jah most amm azzt mondja h nem jön el egy buliba ahol ő meg én meg még 4 fiú lenne ott lenne a srác is..és zt mondja nyugi nem megyek el a buliba..

2013. máj. 5. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt beszéld meg x-el. A barátnődön / nem barátnő/ meg nézz át.
2013. máj. 5. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne szivasd,ne járasd le a srác előtt, mert akkor egy hatalmas 'háború' lesz, mert biztos visszavág valamivel.

Inkább csak a srácra koncentrálj, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy csak rád figyeljen,téged szeressen meg, és akkor nem néz rá más csajra.

A barátnőddel ne foglalkozz, ne lássa rajtad, hogy esetleg féltékeny vagy. Mutasd meg, hogy a srác a tied lesz,és ő nem állhat az útba!

2013. máj. 5. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
beszélj a barátnőddel vagy mond meg x-nek hogy szóljon a csajra!
2013. máj. 5. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen barátnő mellett,ellenségekre már nincs is szükséged!
2013. máj. 5. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Van eselye elvenni X-et töled?
2013. máj. 7. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!