Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen "barátnővel"?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb témakör, de azért örülnék a válaszoknak.

Szóval, van az osztályunkban egy lány, akit be szerettünk volna venni a baráti körünkbe. Mi elvagyunk magunknak a barátnőimmel, csak sajnáltuk szegény lányt hogy nem nagyon beszél vele senki, így próbáltunk barátkozni vele. Év közben még úgy-ahogy elvoltunk, bár már akkor sem szokott túl sokat eljárni velünk valahova sulin kívül, de azért elbeszélgettünk, és örültünk, hogy ő sem csak maga ül a helyén. Viszont az utóbbi időben eléggé furcsán viselkedik, és néha az az érzésem, hogy a terhére vagyunk. Nem lehet elérni telefonon, interneten. Találkozni akarunk sosem ér rá, vagy ha el is jön, akkor is mindig mindennel valami baja van. Semmit nem mond el nekünk, abszolút nem bízik meg bennünk, nem tudom miért. Szerintem most már hagyni kéne, mert ennek így nincs értelme, viszont barátnőim szerint továbbra is próbáljunk beszélgetni vele, hiszen olyan egyedül van. De hát ha egyszer ilyen?

Szerintetek mit tegyünk?

2010. aug. 5. 16:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
73%
Ne zaklassátok már... bazz nem akar veletek barátkozni, erre ti meg zaklátjátok mobilon, meg neten keresztül...
2010. aug. 5. 16:12
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Ez most tök olyan, mintha rólam írtál volna, de komolyan. Annyi kivétellel, hogy nekem vannak barátaim és nyitott vagyok, de néha én is elég magamnak való tudok lenni. Van néhány csaj, akik ugyanolyanok, mint ahogy most te írtál magatokról.
2010. aug. 5. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
ha új a lány akkor lehet ,hogy azért ilyen mert a régi osztály társai k*csögök voltak.. beszéljetek vele ,hogy miért ilyen és hogy miért nem akar veletek barátkozni ^^ lehet ,hogy megnyílik.
2010. aug. 5. 16:13
 4/13 A kérdező kommentje:

Miért zaklatnánk? Mondom, hogy év közben semmi gond nem volt, esetleg annyi, hogy kevesebbszer járt el velünk valahova. Most próbáltuk elérni, de csak nehezen sikerült, én mondtam a barátnőimnek hogy most már hagyjuk békén, de szerintük nem kéne.

Ha láttuk volna rajta, hogy nem akar valamit, akkor nyilván nem erőltetjük, de eddig semmi gond nem volt.

2010. aug. 5. 16:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem új, ugyanakkor kezdtünk. Nem tudunk túl sokat a régi osztályáról, de szerintem nem voltak gondok.
2010. aug. 5. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egyszerűen cska szeret egyedül lenni... Vagy már elege van belőletek.
2010. aug. 5. 16:20
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Ő kérte hogy barátkozzatok vele? Nem? Akkor ez a válasz. Örül hogy nyár van és nem piszkálja senki, mást akar csinálni.
2010. aug. 5. 16:23
 8/13 anonim válasza:
68%

Szerintem is hagyjátok!

Örülnie kéne, hogy valaki "befogadná", mert ritka, mikor egy kialakult "klikk", (főleg csajok) szívesen barátkoznának "kívülállókkal", de neki ez sem jó. Hát akkor élje a saját kis világát, lehet, hogy neki így jobb.

2010. aug. 5. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg,ha egyáltalán enm szeretne veletek lenni akor nem menne és ezt el is mondaná!!!Az én véleményem az,hogy otthon a családjában van valami gond!Lehet az apja iszákos és terrorizálja...vagy csak a szüleinek egyszerűen nem tetszik,hogy veletek barátkozik és tiltják tőletek!Ez nem lehetséges?

Nekem a nővérem volt ilyen a családdal évekig...sok-sok évig!Most badta az unalmast és itálalt: a kedves érje tiltota tőlünk 20 évig!!!!Ha átjött otthon veszekedés lett belőle...mindig szidott bennünket ,testvéreit,anyuékat a férje...nem tetszett neki,hogy rajta kívül van más családja is,pontosabban mi is a családja vagyunk...ennyi!Néha előfordul,főleg kamaszkor körül,hogy egy fiatal gyerek nem tud szabadulni a szülei fogságából...mert a szülők annyira féltik,hogy valaki fontos/abb lesz náluk...mindenkire féltékenyek...nem értik meg,hogy már felnőtt...nem csecsemő...sajnos rengeteg ilyen van!Aztán meg lelkileg terrorizálják...érzelmileg zsarolják...sikeresen!

Ennek kéne utánajárnatok!

2010. aug. 5. 16:30
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Lehet a szülei nem engedik.

Az is lehet,hogy a testvérére kell vigyáznia...

Látogassátok meg.

2010. aug. 5. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!