Mit lehet tenni egy ilyen "barátnővel"?
Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb témakör, de azért örülnék a válaszoknak.
Szóval, van az osztályunkban egy lány, akit be szerettünk volna venni a baráti körünkbe. Mi elvagyunk magunknak a barátnőimmel, csak sajnáltuk szegény lányt hogy nem nagyon beszél vele senki, így próbáltunk barátkozni vele. Év közben még úgy-ahogy elvoltunk, bár már akkor sem szokott túl sokat eljárni velünk valahova sulin kívül, de azért elbeszélgettünk, és örültünk, hogy ő sem csak maga ül a helyén. Viszont az utóbbi időben eléggé furcsán viselkedik, és néha az az érzésem, hogy a terhére vagyunk. Nem lehet elérni telefonon, interneten. Találkozni akarunk sosem ér rá, vagy ha el is jön, akkor is mindig mindennel valami baja van. Semmit nem mond el nekünk, abszolút nem bízik meg bennünk, nem tudom miért. Szerintem most már hagyni kéne, mert ennek így nincs értelme, viszont barátnőim szerint továbbra is próbáljunk beszélgetni vele, hiszen olyan egyedül van. De hát ha egyszer ilyen?
Szerintetek mit tegyünk?
persze lehet hogy nincs igazam... de ha nem akar veletek elmenni sehova, akkor nem..... nem biztos hogy szereti a nyüzsgést...vagy idegen helyen rosszul érzi magát...esteleg ez az egész 'menjünk el suli után valahova' mégfurcsa neki a sok egyedüllét után...
minden esetre nem hiszem hogy azt jelenti, nem szeretne veletek barátkozni. legyetek vele türelmesek, hidd el előbb utóbb megtörik a jég, csak ne adjátok fel...
A családjában nem hiszem, hogy gondok lennének, bár nem nagyon ismerjük, de ha szóba kerülnek a szülei, teljesen normálisan beszél róluk. Az lehetséges, hogy féltik, de nem tudom...igazán nincs rá okuk, mi semmi rosszat nem csinálunk...
Nem tudom most már, akkor szerintem hagyjuk úgy, és majd ha akar valamit, akkor megmondja...de azért nehogymár mi legyünk a rosszak, amiért barátkoztunk vele. Nem kényszerítettük semmire, csak kedvesek vagyunk vele, és elég hirtelen jött ez a változás. Viszont nem zaklatjuk abszolut, egész nyáron 1-2x beszéltünk vele, mert nem lehet sehol sem elérni (úgy értem, hogy látjuk, hogy pl. nincs fent msn-en). De mindegy, ha nem hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!