Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell ahoz tenni h azlegyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ahoz tenni h azlegyen a pasinak élete legjobb d. gása?

Figyelt kérdés
mármint a következő ami lesz egy-két dologra már rájöttem mitszeret de még kéne vmi..h mással neis akarjon.L
2013. máj. 4. 01:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Kezdj szűzzel.
2013. máj. 4. 01:26
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Az a baj hogy hiába jó egy csaj az ágyban,azt akkor is megcsalják
2013. máj. 4. 01:28
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Egyénfüggő, neked kell kiismerni.

Mélytorok, lenyelés, anál, kötözés, kecske, mákdaráló, amit megkívánsz, megkívántok

2013. máj. 4. 01:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
h mással ne akarjon? Azt nem egy jó dugással kell elérni, hanem azzal, hogy rendes pasit választasz, aki nem akar minden kóbor lukba bebújni
2013. máj. 4. 01:29
 5/11 A kérdező kommentje:
hát nemvagyunk egyutt szval ebbe kell jonak lennem:) az mas kerdes h en egyuttlennek vele
2013. máj. 4. 01:32
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Helyesírási szótár.
2013. máj. 4. 01:48
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

Azt bírom azért hogy lepontozzák az embert ilyen élettapasztalatlan nyomorékok de cáfolni azt már nem tudnak

Ha már reálisan látja valaki a világot akkor azt le kell pontozni,tipikus birka mentalitás

Az emberek nem a hűségükről híresek.Hiába jó a szex,akkor is megcsalják egymást,persze vannak kivételek.Az hogy ti hülyék vagytok az élethez nem az én hibám

2013. máj. 4. 02:08
 8/11 A kérdező kommentje:
en nempontoztam le senkit.
2013. máj. 4. 02:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazság szerint a jó szex egy dolog. Én nem is maradnék meg olyan mellett aki nem jó az ágyban. Inkább a viselkedés, egyén, mentalitás ami megtart és nem a pucija. Szóval ha hisztis, lusta, vagy ostoba akkor nem kell.
2013. máj. 4. 09:16
 10/11 anonim ***** válasza:

vegyél megfelelö dugot a kádhoz, ami pont bele paszol. ha azt bedugja a lefojoba, marha jo dugás lesz.

most azzal a helyesírással válaszoltam, amivel a kérdező is kérdezett.

2013. máj. 4. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!