Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ahoz tenni h azlegyen a pasinak élete legjobb d. gása?
Figyelt kérdés
mármint a következő ami lesz egy-két dologra már rájöttem mitszeret de még kéne vmi..h mással neis akarjon.L2013. máj. 4. 01:25
2/11 anonim válasza:
Az a baj hogy hiába jó egy csaj az ágyban,azt akkor is megcsalják
3/11 anonim válasza:
Egyénfüggő, neked kell kiismerni.
Mélytorok, lenyelés, anál, kötözés, kecske, mákdaráló, amit megkívánsz, megkívántok
4/11 anonim válasza:
h mással ne akarjon? Azt nem egy jó dugással kell elérni, hanem azzal, hogy rendes pasit választasz, aki nem akar minden kóbor lukba bebújni
5/11 A kérdező kommentje:
hát nemvagyunk egyutt szval ebbe kell jonak lennem:) az mas kerdes h en egyuttlennek vele
2013. máj. 4. 01:32
7/11 anonim válasza:
Azt bírom azért hogy lepontozzák az embert ilyen élettapasztalatlan nyomorékok de cáfolni azt már nem tudnak
Ha már reálisan látja valaki a világot akkor azt le kell pontozni,tipikus birka mentalitás
Az emberek nem a hűségükről híresek.Hiába jó a szex,akkor is megcsalják egymást,persze vannak kivételek.Az hogy ti hülyék vagytok az élethez nem az én hibám
8/11 A kérdező kommentje:
en nempontoztam le senkit.
2013. máj. 4. 02:18
9/11 anonim válasza:
Igazság szerint a jó szex egy dolog. Én nem is maradnék meg olyan mellett aki nem jó az ágyban. Inkább a viselkedés, egyén, mentalitás ami megtart és nem a pucija. Szóval ha hisztis, lusta, vagy ostoba akkor nem kell.
10/11 anonim válasza:
vegyél megfelelö dugot a kádhoz, ami pont bele paszol. ha azt bedugja a lefojoba, marha jo dugás lesz.
most azzal a helyesírással válaszoltam, amivel a kérdező is kérdezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!