Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk örökké egyedül maradnak?

Figyelt kérdés
Én egy társkeresőre regisztráltam minap. Annyi olyan csúnya fiú ír rám, hogy ismerkedne velem, hogy az eszméletlen, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy lány is egy ilyen fiút vonzónak találjon. Beszélgettem is egy kettővel és hát van amelyik már 4 éve ott van és azóta nincs senkije, nagyon elszomorítóak ezek a fiúk, szerintem soha nem lesz senkijük. Mi lesz ezekkel a fiúkkal?
2013. máj. 31. 16:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%
Hát vannak genetikailag csúnya emberek. Igazából, aki csúnya, szegény, és még p*csfej is annak nem túl sok esélye van, de akinek mondjuk csak az arca csúnya, mert azt örökölte, de amellett ki van gyúrva, tök normális, és udvarias, és mondjuk átlagos anyagi helyzetű, annak már lehet esélye. Ha meg dúsgazdag, akkor meg lehet akármilyen ronda és bunkó, úgyis annyit b*szik amennyit akar.
2013. máj. 31. 17:01
 12/48 anonim ***** válasza:

@sündisznóka

gonosz

2013. máj. 31. 17:02
 13/48 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem felszínesség, csak őszinteség :D a kettő meg nem ugyanaz...
2013. máj. 31. 17:03
 14/48 A kérdező kommentje:

10.

Sajnos van benne valami, én se vagyok szépség, eléggé kövér vagyok, de azok a fiúk még nálam is rosszabbak, elhiszem hogy lehetetlen ilyen pasit vonzónak találni, nem véletlen, hogy egy kettónek még soha nem volt barátnőjük és már vagy 30 éves

2013. máj. 31. 17:03
 15/48 A kérdező kommentje:

--"akinek mondjuk csak az arca csúnya, mert azt örökölte, de amellett ki van gyúrva, tök normális, és udvarias, és mondjuk átlagos anyagi helyzetű, annak már lehet esélye."

Nem ezekre a pasikra gondolok, mert szerintem egy ilyen pasi már manapság főnyeremény, nem hogy lehet esélye

2013. máj. 31. 17:07
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
Végre egy lány, aki vállalja az igazságot! :)
2013. máj. 31. 17:08
 17/48 hyatt ***** válasza:

Párkeresőn, ahol fotók alapján válogatnak az emberek nem valószínű, hogy nagy sikerei lesznek. Sok úgymond csúnya fiúnak lesz végül barátnője, ebben jobbak az esélyei mint a hozzájuk hasonló cipőben járó lányoknak.

Ugyanettől lányok is éppen úgy tudnak szenvedni. Ha nem vagy olyan mint az átlag akkor nehéz a dolgod az élet minden területén. Nem kell hogy fiú legyél. Mégis sok talál magának partnert és biztos tudsz szépembert is aki magányos...

2013. máj. 31. 17:08
 18/48 anonim ***** válasza:

Húspiacon kinézet alapján válogat mindenki és nem íz alapján.

Amúgy igen egyedül maradnak! minta törvénybe lenne írva hogy 3x fölött csak párkapcsolatban lehetne élni.

2013. máj. 31. 17:10
 19/48 A kérdező kommentje:

16-os

Sajnos igen, ez az igazság és onnan is tudom, hogy nagyon nagy a baráti köröm és még a nagyon aranyos érzelmes lányoknak is, akik tényleg nem felszinesek, mutattam ezeket a fiúkat és csak annyit mondtak ... Jézusom :(((

2013. máj. 31. 17:11
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott a szépség relatív lehet te csúnyának látod más meg oda lenne érte sok ízlésficamos ember van véleményem szerint na :D Láttunk már nem egy példát erre de hát istenem mindenkinek más az ízlése fogadjuk el :) Kettő én is közéjük tartozom nem vagyok egy szépfiú de ha már a sors nem volt hozzám jószívű akkor majd én megszerzem magamnak és mindent amit tudok megteszek azért h el tudjam magam fogadni és jól nézzek ki :) Viszont akik csak sírnak meg várják a csodát nem tesznek meg semmit a külsejük javításában és panaszkodnak azokat csak sajnálni tudom....semmi sincs ingyen emberek a mai világban mindenért meg kell szenvednünk, küzdenünk....
2013. máj. 31. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!