Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vonzódni egy csúnya fiúhoz? Ezek a fiúk örökké egyedül maradnak?
10.
Sajnos van benne valami, én se vagyok szépség, eléggé kövér vagyok, de azok a fiúk még nálam is rosszabbak, elhiszem hogy lehetetlen ilyen pasit vonzónak találni, nem véletlen, hogy egy kettónek még soha nem volt barátnőjük és már vagy 30 éves
--"akinek mondjuk csak az arca csúnya, mert azt örökölte, de amellett ki van gyúrva, tök normális, és udvarias, és mondjuk átlagos anyagi helyzetű, annak már lehet esélye."
Nem ezekre a pasikra gondolok, mert szerintem egy ilyen pasi már manapság főnyeremény, nem hogy lehet esélye
Párkeresőn, ahol fotók alapján válogatnak az emberek nem valószínű, hogy nagy sikerei lesznek. Sok úgymond csúnya fiúnak lesz végül barátnője, ebben jobbak az esélyei mint a hozzájuk hasonló cipőben járó lányoknak.
Ugyanettől lányok is éppen úgy tudnak szenvedni. Ha nem vagy olyan mint az átlag akkor nehéz a dolgod az élet minden területén. Nem kell hogy fiú legyél. Mégis sok talál magának partnert és biztos tudsz szépembert is aki magányos...
Húspiacon kinézet alapján válogat mindenki és nem íz alapján.
Amúgy igen egyedül maradnak! minta törvénybe lenne írva hogy 3x fölött csak párkapcsolatban lehetne élni.
16-os
Sajnos igen, ez az igazság és onnan is tudom, hogy nagyon nagy a baráti köröm és még a nagyon aranyos érzelmes lányoknak is, akik tényleg nem felszinesek, mutattam ezeket a fiúkat és csak annyit mondtak ... Jézusom :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!