Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?
Kérdező!
Te még mintegy 10 évre vagy attól, hogy felnőtt legyél. A párod gépén a "cica" képei az ő fiatalkori múltjának egy részét képezik. Ennyi.
A gépén a Te képeid a neveddel jelzett mappában a jelenét. 30 éves, ha igaz, hogy veled tervezi a jövőt, akkor megtisztelt azzal, hogy nem cicának meg cuncimókucinak nevez, hanem a neveden. Aki Te vagy.
Nagyon nagy gyerek vagy. Hajtogatod, hogy milyen igazi nő vagy, ha egyszer két éve veled van és tervezitek a jövőt. De a szíved mélyén magad sem hiszel az egészben. Ha hinnél, akkor minden exről fotókiállítás is lehetne a gépen, az is mindegy lenne.
Jelezném továbbá, hogy az exéről nem az a 6 kép a legfontosabb emlék, hanem amire ő maga emlékszik. Hacsak nem vered amnéziásra, akkor emlékezni fog rá, milyen volt, amikor az exét ölelte, amikor vele utazott el vagy vele vacsorázott. Ezek megtörténtek és a párodhoz tartoznak.
Ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor nagyon nem kéne itt családalapításról ábrándozni, hanem el kéne menni világgá, szerencsét próbálni, és kicsit megtapasztalni mást is, mint a kis szappanbuborékod belső oldalát, amiben élsz.
A kapcsolatodban meg kéne érezned a saját határaid. Együtt vagytok, de ettől két különállő élőlény, saját élményekkel, érzésekkel, dolgokkal. Amíg ezt nem tudod tiszteletben tartani és elfogadni, nem vagy kész felnőtt párkapcsolatra.
Nem zavar, a barátomnál is fent vannak a volt barátnőjével a közös képek, ő leakarta törölni, de én nem hagytam :D mivel emlék. Megnéztük együtt is, nem vagyok féltékeny az már a múlt, az a fontos ami a jelenben van, most velem van és engem szeret. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!