Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk, néha szoktunk képeket nézegetni a számítógépén, nagyon sok kép van rajta, többek között a volt barátnőjéről is van egy csomó kép, szóval már ezelőtt egy éve is mondtam neki hogy zavar hogy őrizgeti a képeit, erre csak annyit mondott hogy nagyon sok képe van és nincs kedve, ideje kiválogatni, de majd igyekszik. A lényeg hogy még a mai napig is ott vannak a képek a gépén, és ez engem borzasztóan zavar, olyan kisebbségi komplexust érzek emiatt!:S
2013. máj. 14. 07:49
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező!

Te még mintegy 10 évre vagy attól, hogy felnőtt legyél. A párod gépén a "cica" képei az ő fiatalkori múltjának egy részét képezik. Ennyi.

A gépén a Te képeid a neveddel jelzett mappában a jelenét. 30 éves, ha igaz, hogy veled tervezi a jövőt, akkor megtisztelt azzal, hogy nem cicának meg cuncimókucinak nevez, hanem a neveden. Aki Te vagy.

Nagyon nagy gyerek vagy. Hajtogatod, hogy milyen igazi nő vagy, ha egyszer két éve veled van és tervezitek a jövőt. De a szíved mélyén magad sem hiszel az egészben. Ha hinnél, akkor minden exről fotókiállítás is lehetne a gépen, az is mindegy lenne.

Jelezném továbbá, hogy az exéről nem az a 6 kép a legfontosabb emlék, hanem amire ő maga emlékszik. Hacsak nem vered amnéziásra, akkor emlékezni fog rá, milyen volt, amikor az exét ölelte, amikor vele utazott el vagy vele vacsorázott. Ezek megtörténtek és a párodhoz tartoznak.

Ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor nagyon nem kéne itt családalapításról ábrándozni, hanem el kéne menni világgá, szerencsét próbálni, és kicsit megtapasztalni mást is, mint a kis szappanbuborékod belső oldalát, amiben élsz.

A kapcsolatodban meg kéne érezned a saját határaid. Együtt vagytok, de ettől két különállő élőlény, saját élményekkel, érzésekkel, dolgokkal. Amíg ezt nem tudod tiszteletben tartani és elfogadni, nem vagy kész felnőtt párkapcsolatra.

2013. máj. 14. 11:57
 52/53 anonim ***** válasza:
62%

Nem zavar, a barátomnál is fent vannak a volt barátnőjével a közös képek, ő leakarta törölni, de én nem hagytam :D mivel emlék. Megnéztük együtt is, nem vagyok féltékeny az már a múlt, az a fontos ami a jelenben van, most velem van és engem szeret. :)

24N

2013. máj. 14. 12:00
 53/53 anonim ***** válasza:
24%
Engem zavarna.
2013. máj. 14. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!