Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk, néha szoktunk képeket nézegetni a számítógépén, nagyon sok kép van rajta, többek között a volt barátnőjéről is van egy csomó kép, szóval már ezelőtt egy éve is mondtam neki hogy zavar hogy őrizgeti a képeit, erre csak annyit mondott hogy nagyon sok képe van és nincs kedve, ideje kiválogatni, de majd igyekszik. A lényeg hogy még a mai napig is ott vannak a képek a gépén, és ez engem borzasztóan zavar, olyan kisebbségi komplexust érzek emiatt!:S
2013. máj. 14. 07:49
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
14%

Kedves 27-es!

Egy az, hogy NEM kutakodtam a gépén, nem szokásom.Hogy hgy láttam meg? Közös kpeket akartam lementeni a mapáájába, ahol megláttam. De úgy gondolom hogy NEM artozom magyarázattal...mett SEMMI közöd hozzá :)

2013. máj. 14. 09:04
 32/53 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is sokáig megvoltak az exeim képei aztán egyszer amikor átnéztem a képeimet kitöröltem. Nem azért tartottam meg hogy nézegessem, hanem azért nem töröltem ki addig mert egyáltalán nem érdekelt hogy megvannak. Hidd el az rosszabb lenne ha idegből kitörölné az összes képet. Akkor még érezne valamit.
2013. máj. 14. 09:07
 33/53 anonim ***** válasza:
56%

#25 "Én például mindent töröltem ami az exemmel kapcsolatos volt, az összes képet, tárgyat kidobtam." - kedves válaszoló, ez nálam pl. egyáltalán nem vetne jó fényt rád, erről a viselkedésről rögvest az ugrana be, hogy ha mi mennénk külön, akkor is ugyanezt tennéd, és ettől nem érezném túl jól magam...

Szóval jól magamba nézve azt gondolom, hogy egy olyan partner tök esélytelen lenne nálam, aki olyan módon szakított az exével, amit magamnak se kívánnék - ugyanis az ember tudja azt, hogy ő is lehet ex.

2013. máj. 14. 09:19
 34/53 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is vannak emlékek exekről, még olyanokról is, ahol kifejezetten csúnya szakítás volt. Az életem egy-egy állomása volt.

A férjemnek is vannak fotói az exnejéről, no meg a gyerekéről, amikor kicsi volt.

Ezeken rég túlléptünk, valamiért nem működtek a múltbeli kapcsolatok, konzekvenciákat levontuk belőle. Attól még mindkettőnknek egy-egy életszakaszt jelentenek.

Ő becsomagolta egy külön mappába ezeket, nekem is egy mappában vagy egy dobozban vannak (ami papír alapú dolog).

Pl. volt egy külföldi barátom, vele sokat utaztunk is. Megvannak vonatjegyek, sőt még régi levélváltások is. Érdekes visszanézni, mennyire megváltoztam azóta (tizenéve történt).

2013. máj. 14. 09:26
 35/53 anonim válasza:
34%

Utolsó!

Erre én azt mondom hogy " Ahány ember,annyi szokás"

Míg mások évekig őrizgetik az ex képeit, én addigra már rég eltemettem a múltat. Nem értem hogy mire föl jöttök ti, vadidegenek és hurrogjátok le az embert, meg hogy milyen hisztis liba! Normálisak vagytok? Van aki így csinálja,van aki másképp. Nem értem, hogy milyen jogon veszitek azt hogy mások fölött ítélkeztek!

2013. máj. 14. 09:27
 36/53 anonim ***** válasza:
51%

az én paromnak is megvannak a regi kepei a KOZOS gepunkon, ami igenis zavar! Babat varok tole, o a ferjem, ne legyen már mas nok kepeivel tele a gep. Én fogtam és toroltem okrt. Pontozzatok le, de akkor jottem rá, hogy nem foglalkozik a kepekkel. :) mert meg mondtam is neki egybol utána hogy hazajott, hogy toroltem a kepeket. A valasz erre csak annyi volt, hogy oh, koszi, már reg leakartam torolni hogy téged ne zavarjon, de sose jutottam el addig! Na bumm, ez meg Engem is meglepett. :)

amúgy a kepek megvannak dvdre kiirva, ha netalantal keres vmi csaladi kepet, az exek rajta vannak, nem tehet róla :) de amik a gepen voltam azok csak az exrol voltak. Na főleg az baszta le a biztositekot nalam, amikor a szobajaban keszult aktfotokat meglattam... :S fujj azt az undort senkinek sem ajanlom :S több hetig nem voltam hajlando a paromhoz nyulni.. Addig nem erdekelt, de azutan a kép után.. Beleegett a retinamba az a no. :| nem szamitottam erre.. De figyelhetett vna parom is, hogy ne a kozos kepes mappaba rakja. Na mindegy, a szerelmunk megmentette a kapcsolatunkat. :)

2013. máj. 14. 09:32
 37/53 anonim ***** válasza:
45%
Kész is:)
2013. máj. 14. 09:37
 38/53 anonim ***** válasza:
59%
:) ügyes vagy,és most menjél szépen játszani! :)
2013. máj. 14. 09:39
 39/53 anonim ***** válasza:
0 %.. Az komoly :D meg pár perc se telt el, koszi mindenki, de nemtudom mi volt benne banto? :D én akkor is boldog vagyok a ferjemmel együtt :) puszi!
2013. máj. 14. 09:43
 40/53 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem, miért zavaró, ha régi képek vannak elmentve valakinek?

Ennyi erővel az évek óta nem látott volt középiskolai vagy egyetemi haverok képét is törölnie kellene a régi bulikról, hiszen már ők sincsenek jelen az életében.

2013. máj. 14. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!