Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk, néha szoktunk képeket nézegetni a számítógépén, nagyon sok kép van rajta, többek között a volt barátnőjéről is van egy csomó kép, szóval már ezelőtt egy éve is mondtam neki hogy zavar hogy őrizgeti a képeit, erre csak annyit mondott hogy nagyon sok képe van és nincs kedve, ideje kiválogatni, de majd igyekszik. A lényeg hogy még a mai napig is ott vannak a képek a gépén, és ez engem borzasztóan zavar, olyan kisebbségi komplexust érzek emiatt!:S
2013. máj. 14. 07:49
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
68%
Én is őrizgetem a volt pasim képeit.
2013. máj. 14. 08:12
 12/53 anonim ***** válasza:
64%
nem zavarna, szerintem ő nem foglalkozik vele, csak lusta válogatni. És miért is várod el, hogy törölje? Irtó féltékeny liba vagy, ne is haragudj.
2013. máj. 14. 08:14
 13/53 anonim ***** válasza:
70%
Nézd, képpel, vagy kép nelkul, de mindenkinek van múltja. Az en volt páromnak pl megvolt az eljegyzéserol készült videója es a gyűrűk. Nem nézegette, de nmegtartotta. A múltja része. Arra kar feltekenynek lenni....
2013. máj. 14. 08:15
 14/53 A kérdező kommentje:
utolsó, te meg irtó bunkó! -.-"
 15/53 A kérdező kommentje:
utolsó előtti, bocsi
 16/53 anonim ***** válasza:
90%
Hat szaros kép miatt hisztizel és bunkózod le azt, akitől te kérdezted a véleményét? Ne csodálkozz, ha nem lesz harmadik évfordulótok. Egy tipikus HP vagy.
2013. máj. 14. 08:22
 17/53 anonim ***** válasza:
57%

Pedig van annak a bizonyos utolsó előtti válaszolónak némi igazság a kommentjében nem, Kérdező?

Nem akarok gonoszkodni, de valld be: féltékenység gyötör a volt barátnő miatt.

Ha az én barátnőm elkezdene kutakodni a gépemen, kb 1 Gb képet találna rólam és az előző barátnőmről. Ha megkérdezné, hogy ez mi, akkor mondanám, hogy képek, de nem nézegetem őket nap mint nap. Sőt, akkor sem nézegettem, amikor még együtt voltunk! Nyilván szakítás óta meg sem nyitottam a mappát.

Ha ezen a barátnőm felhúzná magát, elég furcsán néznék...

2013. máj. 14. 08:25
 18/53 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is egy külön mappában megvannak a képek egy volt kapcsolatomból. Nem nézegetem őket, de 3 évig együtt voltunk, utaztunk, ott van a családi karácsonyi képeken, azokat is töröljem? Az életem része volt, és ezt a párom el is fogadja. Ő még tartja is a kapcsolatot egy volt szerelmével. Én is elfogadom, hogy barátok maradtak. Szerintem egy jól működő kapcsolatban ilyen nem okozhat gondot, főleg nem kisebbségi komplexust. Ha így érzel, ott más gondnak kell lennie. Ha megbízol benne, miért zavar az a 6 kép??? Én biztos nem törölném ki ezeket a képeket. Nem azért, mert szeretem a volt barátom, hanem mert ugyanúgy a múltam mint a szalagavatós képek, a ballagás, a családi nyaralások.

A mostani párommal meg 4 éve együtt vagyunk, van egy kisfiúnk. Mindig azt mondja, hogy ezt úgysem überelheti semelyik előző kapcsolat :).

2013. máj. 14. 08:26
 19/53 anonim ***** válasza:
72%

Aki úgy gondolkozik mint a kérdező, nyilván:

1. éretlen és fiatal

2. nem volt még elég kapcsolata, tapasztalata

3. még senki nem cseszte le, hogy ne kutakodjon a múltjában

2013. máj. 14. 08:27
 20/53 anonim ***** válasza:
61%

Kapaszkodj elvtársnő, nekem az exem nőjének a fotói itt vannak nálam. Még mindig megvannak, pedig csak megőrzésre lett ideadva nekem, és tizenéve volt a kapcsolat.

Na féltékeny libus, ehhez mit kuksolsz?:DD

2013. máj. 14. 08:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!